Kibérelhetik rajongói az Exatlon domina sztárját

Szabó Franciska
Vágólapra másolva!
Népes rajongótábora van Amerikában Szabó Franciskának, akik előszeretettel bérlik ki, foglalják le, mint domina pankrátort. Az Exatlon bombázója nem mondhat nemet ezekre a felkérésekre, mert volt párja miatt több millió mínuszba került.
Vágólapra másolva!

Miamiban kezdett új életet Szabó Franciska, aki szabályosan elmenekült amerikai párjától. Ott hagyott mindent a közös lakásban és a kapcsolat miatt harmincezer dollár (10 millió forint) mínuszba került.

Milliókért bérlik ki rajongói Szabó Franciskát

Franciska nem esett kétségbe azért, mert egy új városban kell felépíteni életét. Sőt, rájött: erősebb egyedül.

Édesanyámék úgy is várják, mint egy következő epizódot, hogy mi történt éppen velem

– mondta a Borsnak Szabó Franciska.

Szabó Franciska https://www.instagram.com/_francesca_szabo/

"Most abban a fázisban vagyok a szakítás, elmenekülés és a kudarc átélése után, hogy újraépítem magam. Nem engedek meg magamnak semmiféle szórakozást, építem tovább a karrieremet. A volt párom mellett ugyanis egyszerűen elszürkültem, a folyamatos lelki terror és a hangulatingadozásai miatt a végén már olyan rosszul éreztem magam, hogy nem mertem semmilyen felkérést elvállalni.

Sokat veszített a volt párjával

Az Exatlon Bajnoka arról is mesélt, hogy nagyon nehéz anyagi helyzetbe került a kapcsolat miatt, 30 ezer dollár, vagyis mintegy 10 millió forintos mínuszba került.

"Ezért is dolgozom kőkeményen, hogy ezt a pénzt visszahozzam – folytatta. − Ezért indítottam az OnlyFans-oldalamat is. Úgy, hogy nem vállalok pornót, nem mutatok cicit és pu...t, hanem

Szabó Franciska Forrás: zabó Franciska/Instagram

De nem ez a nagy pénz, hanem hogy feláldozva a szabad hétvégéimet,

Emiatt több száz kilométert utazom hétvégente, de megéri. És ha összeszedem magam anyagilag, akkor megvalósítom a következő álmomat és elindul a saját ruha brandem!"