Kórházba került Dundika, mert megcsináltatta a melleit - képek

Majoros Hajnalka
Vágólapra másolva!
A mellműtét a legnépszerűbb plasztikai beavatkozások egyike, amivel rengeteg sztár élt és él a mai napig. Vannak azonban, akik megbánták, hogy megműttették magukat, és ma már eszükbe sem jutna kés alá feküdni. 
Vágólapra másolva!

Majoros Hajnalka

Majka felesége, Dundika nemrég elárulta, hogy megint kés alá kellett feküdnie. Arra bíztatta követőit, ők is menjenek el szűrővizsgálatokra.

A barátnője javaslatára ment orvoshoz, ahol hamar kiderült, hogy komoly beavatkozásra van szükség, ugyanis a mellimplantátuma kilyukadt, és a benne lévő folyadék már a nyirokcsomókat is elérte.

Forrás: Instagram/ @majoroshajnalka

A vizsgálat során kiderült, hogy a mellemben lévő implantátum deformálódott, kiszakadt, és a benne lévő anyag már a nyirokcsomókba is átkerült. Műtétre került sor, ami szerencsére jól sikerült, gyorsan regenerálódok" - mondta Majoros Hajnalka.

VV Merci

Az egykori pornós nemrég ismét mellnagyobbító műtét mellett döntött, valami azonban nincs rendben a beavatkozás óta. Egy fórumon volt téma a valóságshow szereplő melle.

Forrás: Instagram/ @cedes.official

- írta egy felhasználó a celeb képéhez, ami azóta már eltűnt a közösségi oldaláról."A jelenséget szimmasztiának hívják, ami a mellek szegycsont feletti terület egybeolvadását jelenti, mely a túl nagy implantátumok beültetése után fellépő komplikáció. Ez újabb műtéttel, esetleg megfelelő nyomás alá helyezéssel, ragasztással orvosolható" – magyarázta.

Szabó Zsófi

A műsorvezető nem titkolta, hogy megnagyobbíttatta melleit.

A lényeg, hogy ne essen túlzásokba, s ne legyen természetellenes az eredmény – mondta Zsófi korábban, akinél már 2021-ben látni lehetett, méretei nem a régiek. Feltehetően azóta ismét megoperálták.

Forrás: Instagram/ @szabozsofi

- reagált egy követője, mire ami egy másik azt írta: "Hát azok, nem?".

A cikk folytatásáért lapozzon!