Kelemen Anna kitálalt Cinthya Dictatorral való kapcsolatáról

Kelemen Anna és Cinthya Dictator régóta jóban vannak
Vágólapra másolva!
Noha különbözik az életstílusuk, Kelemen Anna és Cinthya Dictator már tíz éve barátok.
Vágólapra másolva!

Kelemen Anna mesélt arról, hogy tíz éve egy tévés rendezvényen találkozott először Cinthyával, épp akkortájt, amikor Varga Viktor párjaként belecsöppent a sztárvilágba.

– mesélte. Hamar kiderült, hogy sok közös van bennük: rájöttek, hogy ugyanaz a zenei ízlésük, és rajonganak a művészetekért.

Kelemen Anna és Cinthya Dictator régóta jóban vannak Forrás: Cinthya Dictator/Instagram

"Egyformán gondolkodunk a társadalomról, a világról, a csillagjegyünk is ugyanaz. Bakok vagyunk. Mindkettőnknek van egy nagy csavar a karakterében: a felszín alatt, amit a külvilágnak mutatunk, van még egy csomó mélység bennünk, amikor kevesen tudnak. Csodálkoztam, Cinthy hogy láthat már az első perctől ennyire tisztán engem. De ő az az ember, akinek sosem kellett magyarázkodnom, mit miért teszek, például, hogy miért polgárpukkasztó az Instagramom. Ő lát, érez, és én is őt" – fejtette ki Kelemen Anna, majd úgy folytatta:

"Úgy érzem, ez egy olyan barátság, ami életreszóló lehet. A mostani közös képünk is a Csontváry-kiállításon készült. Szeretünk ilyen eseményekre járni, utána beülünk valahova, és képesek vagyunk órákig beszélgetni. De nem a tipikus, csajos traccspartikra kell gondolni, persze van, hogy érintjük a pasitémát is, de elég izgalmas személyiségek vagyunk a másik számára, hogy inkább egymás dolgait boncolgassuk" - tette hozzá a Storynak.