Megnyugodtak a szállodások: a Guns zenészei nem verik szét egyik lakosztályukat sem

music Horizontal
Axl Rose és Slash 2020-ban
Vágólapra másolva!
A Guns N' Roses, amely hőskorában a hatalmas slágerei mellett a még nagyobb balhéiról volt ismert, a jelek szerint sokkal szolidabb életet él mostanában, mint tette azt évtizedekkel ezelőtt. A szerdai budapesti Aréna-koncertjükre is visszafogottan készülnek.
Vágólapra másolva!

17 éve, amikor a banda legutóbb Budapesten koncertezett, a rajongóknak több mint két és fél órát kellett várniuk arra, hogy a frontember, Axl Rose színpadra lépjen, és bár az énekes később maximálisan odatette magát, sokan megharagudtak rá. Talán ez is lehet az oka annak, hogy az énekes és a banda ezúttal bizonyítani akar: a koncertszervezők ugyanis külön felhívták a figyelmet, hogy a Guns N' Roses komolyan veszi a koncertkezdést.

– Kérünk mindenkit, időben érkezzenek, mert nem lesz előzenekar,

a Guns N' Roses hét óra után nem sokkal tényleg színpadra lép, majd három-három és fél órát játszik

– mondta a Live Nation munkatársa, aki a zenekar vágyait tartalmazó, a helyi koncertszervezőknek előre elküldött kívánságlistáról nem akart elárulni semmit, a turné előző állomásairól azonban kiszivárogtak információk. Ezek szerint már csak márkás pezsgőt és sajtos pizzát kértek az öltözőbe.

Axl Rose és Slash 2020-ban Forrás: AFP/Alejandro Melendez

Míg korábban a szállást adó hotel igazgatójának attól kellett rettegnie, hogy a tagok alkohol- vagy kábítószermámorban esetleg szétverik a szobájukat, ez most nem történhet meg. Először is, mert

a rockbanda nem szállodában tölti el a budapesti időt, hanem házat bérelnek nekik;

továbbá a Blikk úgy tudja, hogy a színfalak mögötti területet alkoholmentes övezetté alakították.