Aljas dolgokkal vádolták meg Bódi Csabit

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Bódi Csabit azzal vádolta meg néhány kommentelő, hogy a pénzét nem tisztességesen szerzi, - ezt azt követően írták, hogy a zenész egy jómódú család esküvőjén vett részt - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

Egészen elképesztő ürügyet találtak arra a kommentelők, hogy belekössenek Bódi Csabiba - írta a lap. A zenész ugyanis egy esküvőre volt hivatalos, ám a rosszakarói nem az örömöt és a boldogságot látták ebben, hanem a rongyrázást, mert

a lagzin készített felvételeken feltűnt pár luxusautó is.

A kommentelők bűnözőnek, csalónak nevezték a poszt alatt az énekest, amire ezt üzente:

Sokan még annak sem jártak utána, hogy kinek a lagzijáról volt szó, ugyanis páran azt hitték, hogy a családon belül tartottuk a bulit. Holott ez korántsem így volt. Na, most ezek az emberek olyanokat kezdtek el írogatni nekem, hogy bűnöző vagyok, adócsaló és egyebek, mondván hogy máskülönben nem lehet pénzem, hiszen nem dolgozom. Szerintük a zenészek, előadóművészeknek nincs tisztességes munkája.

Nekik üzenném, hogy mi is ugyanúgy keressük a kenyerünket, még ha a munkánk jellege más:

nem csaltam, nem loptam és lelkiismeretes adófizető vagyok, ahogy a családom is.

Nincs mit titkolnom és szégyelnem! - írta.

Meg kell értenie sokaknak, hogy a jómód nem egyenlő a bűnözéssel, főleg annak fényében, hogy a Bódi család már több mint 500 jótékonysági rendezvényen is részt vett – tette hozzá a zenész, aki a rosszakaróinak csak annyit kíván, hogy legyenek boldogok, és engedjék el azt a sok gonoszságot, ami a lelküket mérgezi.