Milliókat bukott Shane Tusup - nem jött be a kocsimosó

Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Hiába volt a nagy csinnadrattával beharangozott februári megnyitó, a Shane Tusup nevével fémjelzett törökbálinti autómosó alig több mint egy hónapot ért meg, az éttermét pedig meg sem nyitotta. A megrekedt üzletek összesen sokmilliós kárt jelenthetnek az üzletembernek.
Vágólapra másolva!

Egy új, több iparágat átfedő márkát álmodott meg Shane Tusup, aki alaposan megégette magát Törökbálinton. Egy nemrég nyílt bevásárlóközpontban kezdett autómosót üzemeltetni, de a magas bérleti díj és a vásárlóközönség részleges elmaradása miatt rövid időn belül a bezrás mellett kellett döntenie.

A szintén a bevásárlóközpontba tervezett nagyszabású lounge étterem és kávézó esetében sem jöttek be az edző számításai.

A megnyitót előbb februárra, majd júniusra tervezték,

végül felbontotta a bérleti szerződést. Hónapokig fizette a bérleti díjat a még bezárt helyiség után, sőt már a bútorokat is oda szállíttatta, ám a megnyitót hiába várták a látogatók.

– 300 négyzetméteres éttermet tervezett.

Egy ekkora üzlethelyiségnek a bérleti díja az üzemeltetéssel együtt közel hárommillió forint havonta,

ami bevétel nélkül hatalmas költség – mesélte egy bennfentes.

Shane Tusup Forrás: Shane Tusup/Instagram

– Az üzleti életben már csak úgy működnek a dolgok, hogy van, amikor az embernek át kell gondolnia, hogy az adott lehetőséggel él-e vagy sem. A törökbálinti autómosó és az étterem egy két részből álló csomag lett volna, az egyiket a másik nélkül nem volt érdemes működtetni, de ezzel semmi gond nincs, az ember ilyenkor új vizekre evez – magyarázta a Blikknek Shane Tusup, aki hamarosan egy frissen díjnyertes saját ginmárkával jelentkezik.