Méregdrága ruhái miatt magyarázkodik Tóth Andi

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, Tóth Andi visszavonulása után most egy teljesen új területen próbálja ki magát és szándékában áll meghódítani a hazai divatipart. Hiába a luxus ruhabemutató, sokan máris leszólják a fiatal énekesnő túlárazott ruháit, amit többen felháborítóan drágának tartanak. Tóth Andi a sok negatív kritika után most magyarázkodásba kezdett, ugyanis nem számított ennyi negatív véleményre.
Vágólapra másolva!

Még egy hete sem indította be új üzletét Tóth Andi, máris kemény problémákkal kellett szembenéznie. Bár azt állította nem ebből akar meggazdagodni, mégis irreálisan magas árakat kér egyszerű pólóiért, melyeket ő maga tervezett.

Hiába hívott meg rengeteg influenszert a hivatalos ruhabemutatójára, a pletykák szerint mégsem sikerült fellendíteni az üzletet, nem tolonganak a vásárlók, ugyanis sokan túl drágának tartják a kollekcióját. Tóth Andi most hivatalos közösségi oldalán próbál magyarázkodni a túlárazott pólók miatt, amin sokan felháborodtak az elmúlt napokban.

– amit elrontottak, ugyanis nincs két ára – hogyha vásárolni akarsz, akkor regisztrálnod kell, és ezzel automatikusan klubtag leszel, szóval nem tudsz többért vásárolni, mint 17.000 forint, ami a klub ár, ezt már jeleztük nekik és remélhetőleg javítják. Ennyi a lényeg, minden olcsóbb, mint a valódi ár. Ettől függetlenül jeleztük, hogy a következő kollekcióban sokkal extrább rucik lesznek, ezért nyilván drágábbak lesznek. Majd arról is írhattok" - üzente a sajtónak Tóth Andi, aki az eddigi visszajelzések alapján elég rosszul indította a vállalkozását.

Az énekesnő szerint egyébként nem sok tizenhétezer forint egy polóért manapság, sőt, azt is üzente, hogy még drágább lesz a következő kollekciója, mint a jelenlegi, beveztő darabok. A magyarázata sem valós, mivel az általa említett kedvezménnyel 17.910 forint egy póló, ami regisztráció és klubtagság nélkül is rendelhető majdnem húszezer forintért, a csekély kedvezmény nélkül - írja a Bors.