Megszólalt a szakításról Radics Gigi

Liszt Ünnep
Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az a hír járja, hogy Radics Gigi és gyereke édesapja, a szobrász Mikus Áron úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik. Bár összeházasodni sosem házasodtak össze, de jegyben jártak és közös kislányukat nagy szeretetben, együtt nevelték. A család ismerősei azonban elmondták, hogy válságban a kapcsolatuk, most Radics Gigi egy hosszas bejegyzésben elmondta, mi az igazság kettejükről.
Vágólapra másolva!

Nemrég derült fény Radics Gigi és jegyese, Mikus Áron párkapcsolati válságára, melyre már többen gyanakodtak korábban is. Az énekesnő és kislányának édesapja egy ideje nem osztott meg közös fotót, sőt, a korábbi képeik is eltűntek a közösségi oldalakról. Miután kiszivárgott az információ arról, hogy Radics Gigi és közös kislányuk, Bella elköltözött a szobrásztól, az énekesnő úgy döntött, saját maga mondja el, mi történt valójában.

Úgy érzem tőlem kell megtudjátok a teljes igazságot, még mielőtt valamelyik bulvárlap megírja fél információkból, vagy a szakmában elhangzott pletykákból kreálva a saját verziót.

Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni. Szeretném kérni a sajtó munkatársait, hogy ne keressenek minket ezzel a témával kapcsolatban, mert semmilyen más információval nem tudunk és nem is szeretnénk szolgálni, csak amit itt leírtam. Köszönöm szépen a megértést" - írta hivatalos Instagram-oldalán Radics Gigi, aki továbbra sem szeretne részleteket elárulni arról, hogy mi történt köztük, de úgy tűnik, hogy sikerült fenntartani a jó kapcsolatot kislányuk érdekében.

Radics Gigi elismerte, hogy elhagyta gyereke apját Forrás: Radics Gigi/Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg.