Többször is fotózta férfimagazin, az FHM legalább háromszor, de az 1999-es CKM-képek is emlékezetesek lettek. A fitnesz Európa- és világbajnok idén 47 éves, remekül tartja magát, továbbra is bombaformában van.

Béres Alexandra hatéves kora óta sportol: mielőtt megismerte volna a fitneszt, élvonalbeli ritmikus sportgimnasztika versenyző volt. Első kiemelkedő eredményét 18 évesen érte el, amikor fitnesz magyar bajnok lett, ezt követően az Európa- illetve világbajnoki címet is elnyerte. A fitnesz mellett a curling világában is jártas, 2003 és 2013 között magyar bajnok, 2011-ben curling Európa-bajnok lett. Egy életmódprogram kidolgozója, amely sikeres üzletasszonnyá tette.

Képgalériáért kattintson a fotóra!Hot magazin

Már a 90-es években ismert nem volt, nem csoda, hogy rendszeresen megkeresték férfimagazinok, hogy erotikus képsorozatot készítsenek róla. Állítólag szerepelhetett volna a Baywatchban is, de a minimális szerepre nem mondott igent. "Én lettem volna a fürdőruhás nő, aki átkocog a háttérben, s ez nem az én stílusom" - nyilatkozta 23 évvel ezelőtt. A Playboy is akarta fotózni teljesen meztelenül, ezt azonban nem vállalta.

Képgalériáért kattintson a fotóra!

Családja lett, gyerekeket szült, értelemszerűen kerülte az erotikus fotózást, 2019-ben mégis fehérneműs képek kerültek kis róla. "Az unokatestvéreimmel olyan szoros a kapcsolatom, mintha testvérek lennénk. Együtt nőttünk fel, bármit kérhetnek tőlem, igent mondok rá. Egyiküknek régóta van fehérneműüzlete... Megkérdezte, lenne-e kedvem fehérneműs fotózáshoz. Elgondolkodtam rajta: évek óta nem mutatok magamról ilyen képet, vajon hogy sül majd ez el? Megfelelek-e még a kihívásnak? Nagyon izgultam" - mesélte.

Több képért lapozzon, a cikk folytatódik!