Kirabolták VV Vivient

VV Vivien
VV Vivien
Vágólapra másolva!
Pénteken hajnalban feltörték az egykori valóságshow-szereplő autóját. Szilágyi Vivien közösségi oldalán üzent a tettesnek.
Vágólapra másolva!

VV Viviennek szörnyen indult a napja pénteken, amit nem hagyott szó nélkül.

Légy boldog a pink Shein-es táskámmal, Kedves" – írta a celeb Instagram történetében. "Sok időt töltök Kecskeméten, ez az eset is ott történt. Az egyik kedvenc éttermem előtt parkoltam, indultam vissza péntek reggel Martfűre dolgozni. Miután beszálltam a kocsimba, akkor vettem észre, hogy valami nincs rendben" – mondta a Ripostnak Vivien.

Összeszedtem a dolgaimat, elmentem tankolni, és kellett úgy tíz perc, mire leesett, hogy kiraboltak. Azonnal elkezdtem felmérni, mit vihettek el, akkor lettem figyelmes a csomagtartóra, hogy feltörték. Szerencsére soha nem hagyok nagyobb értéket a járműben, és ez alkalommal is így volt, úgyhogy nem tudtak nagy zsákmányra szert tenni a rablók. Az egyik pár ezer forintos táskám maradt csak benne, illetve elöl egy tartóban voltak az apróim, azt gyakorlatilag kitépték és elvitték. Nagyon rosszul érintett, mert ilyen még soha nem történt velem. A csomagtartó ajtaját feszítették ki, azon keresztül másztak be, belülről pedig már fel tudták nyitni az összes többi ajtót. Nem lett óriási károm, és mivel nekem a kocsi munkaeszköz, azonnal meg kellett csináltatnom, hogy tudjak tovább dolgozni vele. Azt hittem, hogy ez egy biztonságos környék, de tévedtem. A bátyám helyszíni nyomozó, az ő segítségével teszek ismeretlen tettes ellen feljelentést. Készült az egészről kamerafelvétel, úgyhogy remélem, előkerül az illetékes, és felelni fog a tettéért. Szeretném felhívni az emberek figyelmét arra, hogy semmit ne hagyjanak az autóban. Mindig zárják, és olyan helyen parkoljanak, ami biztonságos" - zárta az egykori valóságshow-szereplő.