Kilógó melleit fotózta Megyeri Csilla - képek

Megyeri Csilla
Megyeri Csillát súlyosan bántalmazták szülővárosában, állítólag ismerte a bántalmazóját, akivel régen baráti viszonyban voltak
Vágólapra másolva!
Nehéz időszakon ment át Megyeri Csilla, miután durván megverték az idei Campus fesztiválon. Egy időre el is tűnt a közösségi oldalairól az esetet követően. Most úgy tűnik, már túllépett a történteken és minden visszatért a régi kerékvágásba, most egy igen merész képpel jelentkezett a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Megyeri Csillának nem kellett túl sok idő ahhoz, hogy újra a régi önmaga legyen a durva bántalmazása után, hiszen egy kisebb szünet után már újra ontja magáról a szexi fotókat. Az egykori tévés jellemzően nagyon aktív a közösségi médiában, szinte mindent megoszt magáról, nem telik el nap, hogy ne tegyen közzé valamilyen bejegyzést.

Most az új tetoválását mutogatta követőinek, melyről két képet is megosztott az Instagram-oldalán. Megyeri a melle alá kérte az új mintát, amit úgy fotózott le, hogy melleit ki kellett satírozza az egyik fotón azért, hogy ne látszódjon ki mindene. De a második képen már nem foglalkozott ilyen apróságokkal, oldalt kilógó melleit mutogatta a követőinek.

A képek között lapozhat: