Megszólalt Krausz Gábor új partnere: Ez friss dolog, így nem érdemes összehasonlítani az eddigi partnereimmel

Krausz Gábor, Séfek séfe
Vágólapra másolva!
Már javában zajlanak a Dancing with the Stars próbái, ugyanis hamarosan elstartol a TV2 műsorának negyedik évada. Krausz Gábor új életet kezdett a szakítása után, ezen az úton pedig a táncpartnere, Mikes Anna is segíti. A táncosnő elárulta, hogyan tudnak együttműködni, illetve milyen hangulatban telnek a próbák.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars idei versenyzői között szerepel többek között a válását nemrég bejelentő Krausz Gábor is, aki Mikes Annát kapta partneréül, és

úgy tűnik, nagyon jó köztük a kémia.

A profi táncosnő mindent megtesz majd, hogy kellően felkészítse a sztárséfet az első élő show-ra.

– Gábornak nagyon jó adottságai vannak: nem kell plusz kilókat leolvasztani róla, nagyon ügyes mozgása van, nagyon akar, szorgalmas, bennünk van a lendület. Annyi, hogy neki még fel kell vennie a tempót.

de tény, hogy érződik, ő a legfiatalabb eddig, ezért könnyebb vele – mesélte Anna, majd arra is kitért, hogy viszonyul hozzá és a tánchoz Gábor.

Dancing with the Stars: Mikes Anna és Krausz Gábor Fotó: Polyák Attila - Origo

– Velem tök normális. A tanítványt látom benne, akit meg kell tanítani táncolni, ő pedig úgy áll hozzám, mint aki meg akar tanulni táncolni. Az látszik, hogy egyre jobban van, egyre oldottabb, magabiztosabb, tetszik neki a tánc, és nekem az a fontos, hogy jól érezze magát. Az első órákon az ember nyilván feszélyezett, de Gábor könnyen veszi az akadályokat – mondta a Blikknek Mikes Anna.