Kiszabták a büntetést L.L. Juniorra és G.w.M-re, miután a két rapper a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel száguldozott Budapesten.

Mint ismert, L.L. Junior a közösségi oldalán tett közzé egy videót, amelyen az látható, hogy G.w.M-mel százzal hajtanak át a Petőfi hídon – ami persze sokakat felháborított, a rendőrség pedig közigazgatási és szabálysértési eljárást indított ellenük.

G.w.M és L.L. Junior közös klipjükbenForrás: YouTube

A két rapper azóta pénzbírságot és több büntetőpontot kapott – tudta meg a Bors. A lappal a budapesti rendőrfőkapitányság azt is közölte, hogy L.L. Junior komolyabb büntetést kapott, mivel a videózáshoz a telefonját is használta vezetés közben.

"A budapesti rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített" – olvasható a rendőrségi közleményben.