Elárulta az igazat a válásáról Kucsera Gábor

Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Az idei válások közül az egyik legmegdöbbentőbb Kucsera Gábor és Tápai Szabina esete volt, akik tíz év és három gyerek után döntöttek úgy, hogy külön folytatják. A részletekről sosem beszéltek igazán, most az egykori kajakozó elárulta, hogy mit tett azért, hogy túlélje a szakítás utáni időszakot.
Vágólapra másolva!

Kucsera Gábor az egykori Nagy Ő, Tóth Dávid oldalán fog felbukkanni a hamarosan induló Ázsia Expressz legújabb évadában. A forgatások épp akkor kezdődtek, amikor friss volt a szakítása gyerekei anyjával. Kucsera most pár részletet elárult arról, mit érzett akkoriban, amikor véget ért a házassága Tápai Szabinával.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor tíz év után döntöttek a válás mellett Forrás: TV2 Sajtószoba

- mondta Kucsera Gábor arról, hogy miért nem habozott igent mondani a felkérésre, hogy részt vegyen az Ázsia Expresszben.

Nem is tudom, mit gondolhattak, ahogy becsöngetett egy kétméteres, tagbaszakadt ember, meg egy másik férfi... Az elsőnél mondtam is: na, én most kérem a repjegyem, vagy az lesz a megoldás, hogy nem kérünk ilyet senkitől" - magyarázta Kucsera, hogy mivel és miért akadt nehézsége a forgatások alatt, majd el is árulta, hogy mi akadályozta őt az ilyen feladatokban.

Engem mindig azok a műsorok érdekeltek, amelyek az embert kizökkentik a komfortzónájából és ha abból ki tud lépni, akkor az új és jó dolgokat hoz. Márpedig kell, hogy az ember néha megújuljon" - zárta gondolatait a Blikknek Kucsera Gábor, aki egyébként igyekszik jó kapcsolatban maradni Tápai Szabinával a három közös gyerekük érdekében.

Kucsera Gábor és Tóth Dávid együtt szállnak harcba az Ázsia Expresszben Fotó: Ladóczki Balázs - Origo