Titokzatos operaénekes édesapjáról beszélt Kiszel Tünde lánya

Hunyadi Donatella
Vágólapra másolva!
Hunyadi Donatella őszintén vallott arról, milyen az édesapjával való kapcsolata. Az operaénekes nem volt mellette kiskorában, ma sem túl jó a kapcsolatuk.
Vágólapra másolva!

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella is táncolni fog Dancing with the Starsban, már javában készül a TV2 show-jára. A 22 éves lány már a saját lábán áll, fontos számára, hogy függetlenedjen, és az édesanyja árnyékából is ki akar lépni. Az anyjáról sokat hallani, folyton szerepel, de operaénekes édesapjáról nem sokat lehet tudni.

A fiatal lány elárulta, nincs meg köztük az a kapcsolat, aminek ki kellett volna alakulnia. Az első találkozás megviselte Hunyadi Donatellát, ugyanis egy per közepén lépett hozzá először az édesapja, aki a következőt mondta: „Hazugság az egész, ez nem is igaz!" Ezt arra érthette, hogy a lánya megszületésekor számos helyen arról írtak, hogy az operaénekes nem vállalta fel a gyermekét, de aztán bizonyították, hogy ő az apa. A férfi az első találkozást követő estén felhívta a lányát, és azzal érvelt, hogy utálja ezt az egész helyzetet, illetve nem ilyen keretek között akarta tisztázni vele a dolgot.

Szerette volna ezt olyan körülmények között, hogy ne kelljen kivinni az egész ország elé, viszont nem sikerült, mert az édesapám nem nagyon volt rá vevő" – idézte a Blikk.

Forrás: Instagram

Kiemelte: örül annak, hogy az édesanyja jogi útra vitte az ügyet, hogy kiálljon az igazáért.

"Apukám ennek a szöges ellentéte, ő semmilyen médiaszereplést nem akar maga körül, meg nem akart. De amikor beszélgetünk, ez már soha nem téma. Ez megtörtént, lezártuk.

– mondta a lány, megemlítve, hogy az édesapja próbálkozik, amit értékel is. Jól el tudnak beszélgetni akár órákon keresztül is, viszont az a viszony nincs meg, aminek meg kellett volna lennie. Donatella ugyanoda jár iskolába, ahova egykor az apja, de leszögezte: "Én neki nem szeretnék bizonyítani semmit!"