Híres zenész apjáról beszélt a Sztárban sztár leszek! énekese

Szentmártoni Norman
Vágólapra másolva!
Szentmártoni Norman életében mindig jelen volt a zene.
Vágólapra másolva!

Az énekes elárulta, nagyon közeli kapcsolata van a zenével édesapján, St. Martinon keresztül, de neki eleinte nem az volt a célja, hogy ebben a világban helyezkedjen el.

Annak ellenére, hogy elsős korom óta zongorázom, amikor legelőször elvittek a szüleim zenetanárhoz, ott azt mondta a tanár, hogy esélytelen, hogy nekem bármikor is közöm lesz a zenéhez " – kezdte a Metropolnak az énekes, aki hatévnyi zongorázás után jutott el az énekléshez, de eredetileg orvosnak készült, csak egymást követő két évben is egy ponttal lecsúszott a felvételi ponthatártól.

Forrás: TV2

Amilyen lehetőségeket kaptam eddig, azért én mindig megharcoltam, küzdöttem és mindent megtettem értük. A saját magam elé állított elvárások voltak mindig hatalmasak, és rengeteg idő volt, amíg elfogadtam magamat olyannak, amilyen vagyok. Mert rengeteget bántottam és ostoroztam magam, mert azt éreztem, nem vagyok elég sem szakmailag, sem emberileg" – vallotta be a színész-énekes, aki nagyjából 30 éves korára jutott el oda, hogy ezen túl tudjon lépni.