Megszólalt Krausz Gábor: Megterhelő időszak volt, de azt gondolom, abszolút jó úton haladunk

Krausz Gábor könyörög, Séfek séfe
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor és Tóth Gabi augusztusban jelentették be, hogy elválnak, bár részleteket azóta sem közöltek, hogy miért jutottak erre a döntésre. Az énekesnőre azóta már rátalált a boldogság új párja, Papp Máté Bence személyében, aki a Fricska táncegyüttes egyik tagja. A séf teljesen más irányba halad a válás után, egyre több ismeretlen dologba vág bele, így elvállalta a Dancing with the Starsban való szereplést is. Krausz Gábor most megszólalt, hogyan vészelte át az elmúlt pár hónapot.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor a Séfek séfe után teljesen más oldaláról fog bemutatkozni, ugyanis nem a főző, hanem tánctudásával kell lenyűgözze a TV2 nézőit. A séf úgy érzi, hogy teljesen kilépett a komfortzónájából, de jót tesz neki, és már nagyon várja, hogy élőben is előadják a produkciót.

A hétfői próbát levideózták, visszanézve azt egészen elégedett vagyok. Persze, utólag látok hibákat, Anna pedig főleg... Mindig van hova fejlődni. Olyan ez, mint egy tökéletes étel: másnap el lehet készíteni még jobban" - magyarázta Krausz Gábor, aki elmondta, hogy nagyon alázatosan állt Mikes Anna elé, amikor belépett a stúdióba, hiszen sosem titkolta, hogy egyáltalán nem tud táncolni.

Való igaz, hogy a Séfek Séfében sokszor felemeltem a hangom, de csak azokkal a versenyzőkkel, akik nagyon nagy mellénnyel érkeztek, és az hitték, ők már mindent tudnak. Én ezzel szemben úgy álltam Anna elé, hogy közöltem: soha sem táncoltam, a négy fal között, otthon sem. Anna pedig ennek megfelelően, türelmesen tanít. Olyan előfordult az első próbák alatt, hogy mikor valami a tizedik, huszadik próbálkozásra sem sikerült, és fel akartam adni, akkor rámpirított, hogy szedjem össze magam!

- vallotta be Krausz Gábor, aki elmondta, hogy néha még most is rácsodálkozik, miért vállalta el a táncos műsort, de izgatottan várja és maximalistaként a lehető legjobban akar teljesíteni a táncparketten is.

Nemrég az is kiderült, hogy az ő produkciójával kezdődik el a Dancing with the Stars negyedik évada, így elég nagy felelősséget érez emiatt. Az viszont megnyugtatja, hogy gyorsan túllesz a nehezén, és utána élőben élvezheti a műsort.

Hogy én más emberek előtt, élő adásban táncoljak, ráadásul ilyen színes ruhákban... A mai napig nem értem, hogy vállalhattam el a műsort!" - mondta a Borsnak viccelődve Krausz Gábor, aki úgy érzi, élete egyik legnagyobb kihívásával néz most szembe.