Újabb bejelentést tett Azahriah

Azahriah
Azahriah elképesztő összegeket kereshet a három Puskás Aréna koncerttel
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, az elmúlt napokban Azahriah jövő évi koncertjeivel tartja lázban a közönséget és a hazai zenészeket is, ugyanis a 21 éves zenész iránt még soha nem látott érdeklődés tapasztalható. Az eredetileg egyalkalmas Puskás Aréna koncert iránti hatalmas érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttek, hogy dupla alkalmat hirdetnek, majd jött a nagy bejelentés, harmadik alkalom is lesz. Azahriah most a közösségi oldalán jelentkezett, ahol fontos információt közölt a követőivel.
Vágólapra másolva!

Még sosem látott mértékű az érdeklődés Azahriah Puskás Aréna koncertje iránt, ezért a közbeszédben most nagyon felkapott a téma, hogy vajon mi a titka a 21 éves fiúnak. Vannak, akik támadják, de sokan ki is állnak mellette, legutóbb Majka fogalmazott meg markáns véleményt, aki kiosztotta a károgókat, akik kritizálták a fiatal előadót.

Azóta sem csillapodnak a kedélyek, most Csepregi Éva is elmondta a véleményét a kialakult helyzetről.

Ha ennyi ember szereti és érti az ő üzenetét és zenéjét, az remek dolog" - mondta a Mandinernek Csepregi Éva, aki maga is megtapasztalta a nemzetközi sikereket korábban, és ő maga is egy nagyszabású életműkoncertre készül a Papp László Sportarénában.

Mindeközben Azahriah csak a koncerttel és a közelgő európai turnéjával foglalkozik, nemrég pedig bejelentette, hogy az eddigi számok alapján úgy tűnik, hogy sikerül háromszor is megtöltenie a Puskás Arénát, azaz elfogynak a jegyek a harmadik meghirdetett koncertre is.