Bodrogi Gyula elmondta, ki mentette meg az életét

Erzsike presszó, Bodrogi Gyula, Erzsike nyitóbuli, presszó, Martin Márta, Vidnyánszky Attila, Rákóti Zoltán, dr. Szarka Gábor, 2022. 11. 18., szfe, színház és filmművészeti egyetem
Erzsike Espresso ünnepélyes megnyitója 2022. november 18-án
Vágólapra másolva!
Bodrogi Gyula tavaly másodszorra került kórházba. A Nemzet Színésze nemrég árulta el, hogy a klinikai halál állapotából hozta vissza Merkely Béla professzor. Most arról beszélt, párjának, Angélának köszönheti, hogy időben kórházba került.
Vágólapra másolva!

Bodrogi Gyula nem tulajdonított nagy jelentőséget a rosszullétének, szerencsére párja nem hagyta annyiban a dolgot.

Én nem akartam zavarni újra Merkely professzort, gondoltam, várjunk pár napot. Aztán mentem le a lépcsőn, és én a többire már nem emlékszem, nem emlékszem semmire az egészből. Amikor legközelebb magamhoz tértem, már kórházban voltam. Ott a szobában éppen meghalt valaki, amikor felnéztem, vissza is ájultam. A következő kép, hogy állnak körülöttem" – mondta a Borsnak a színművész. Hozzátette, minden pillanatok alatt történt, megijedni sem volt ideje.

Főleg amikor kiderült, hogy olyan nagy volt a baj, hogy én már odaát voltam, csak a professzor visszahozott. Még most is nehéz elhinnem, hogy abból az állapotból ennyire vissza tudom tornázni magam. Mert jól vagyok, nagyon jól! Pedig akkoriban én is nagyon aggódtam magamért! A kórházi időszakot nehezen viseltem, otthon lábadozni már jobb volt. Angéla eddig is vigyázott rám, de gondolhatja, azóta, mint egy porcelánbabára. Mindig tudtam, hogy a szeretet ereje gyógyító, de most már saját példámon is látom. Mert én akkor – egyébként azóta is – annyi szeretet kapok a páromtól, a családomtól, a kollégáktól és a csodálatos közönségtől, hogy ennek nem is lehetett más vége, csak gyógyulás!".

Fotó: Polyák Attila - Origo