Újabb világsztárt vádolnak szexuális erőszakkal

News, Börtönbe került P. Diddy, amiért rátámadt a fia edzőjére
ATLANTA, GA - SEPTEMBER 29: Sean Combs, "P. Diddy" performs onstage at the 2012 BET Hip Hop Awards at Boisfeuillet Jones Atlanta Civic Center on September 29, 2012 in Atlanta, Georgia. Rick Diamond/Getty Images for BET/AFP
Vágólapra másolva!
Szexuális erőszakkal és bántalmazással vádolja Sean Combs rappert, azaz P. Diddyt a volt barátnője, Casandra Ventura, azaz Cassie, aki tíz évig élt együtt a zenésszel. Az énekesnő most beperelte volt barátját, aki hevesen tagadja az ellene felhozott vádakat.
Vágólapra másolva!

Nemrég kártérítési pert indított P.Diddy ellen a kétezres évek elején ismertté vált énekesnő, Cassie, aki azt állítja, hogy a férfi több mint 10 éven keresztül bántalmazta őt a kapcsolatukban.

Az énekesnő azt állítja, hogy a rap-producer 10 éven keresztül megerőszakolta és meg is verte őt, kapcsolatuk kezdetekor ő 19, a férfi pedig 37 éves volt.

- mondta a napokban kiadott nyilatkozatában, és azzal indokolja a döntését, hogy szeretné hallatni a hangját a hasonló helyzetben lévő nők miatt.

Sean Combs, azaz P. Diddy ellen súlyos vádakat fogalmazott meg exbarátnője Fotó / Pinterest

A rapper ellen benyújtott kereset több szemléletes leírást tartalmaz az erőszakos bántalmazásról, amely állítása szerint azután kezdődött, hogy 2005-ben megismerkedett P. Diddyvel, aki azért, hogy imponáljon neki leszerződtette őt a saját lemezkiadójához, a Bad Boyhoz, közben drogokkal és alkohollal tömte a fiatal lányt, akinél ennek következtében súlyos függőség alakult ki, ami tönkretette karrierjét és életét is - írja a New York Times.

P. Diddy és ügyvédje szerint az egykori énekesnő súlyos állításai csak a pénzről szólnak, így akarja megzsarolni exbarátját, akitől 30 millió dollár kártérítést követel, vagy különben könyvet ír a rapper bántalmazásáról és egyéb titkairól. Ezt az állítólagos követelést ők egyértelműen visszautasították, mert ez álláspontjuk szerint nyilvánvaló zsarolás.

- nyilatkozta a rapper ügyvédje az esetről.