Családalapításról beszélt Tóth Vera

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Tóth Vera és Pauli Zoltán nem akarja siettetni az eseményeket, de ha kopogtat a gólya, örömmel fogadják a jövevényt - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Jelenleg jól vagyunk így kettesben, nem akarjuk siettetni az eseményeket, nincs bennünk félelem azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz gyerekünk. Ha most jönne, akkor jöjjön, ha viszont nem, akkor sincs semmi probléma.

mondta Tóth Vera.

Természetesen nem állunk ellen, de azért az elmúlt évek nem azt mutatták, hogy most kellene bevállalni egy gyereket. Jött a Covid, ami azért mindenkinek komoly anyagi megpróbáltatást jelentett, ez pedig nálunk most kezd helyreállni – vallotta be az énekesnő. Szerencsére a családunk nem nyomaszt minket azzal, hogy jöjjön már az unoka a részünkről is. Ettől függetlenül

Ez majd idővel eldől.

Kétlaki életet élnek

A házaspár jelenleg kétlaki életet él, Budapesten és Palkonyán - írta a lap. Ez a felállás számukra tökéletesen megfelel, hiszen így a városi pörgésből ki tudnak szakadni a nyugodt, vidéki életbe.

Nem tudom, hogy egy gyerekkel mennyire lenne működőképes ez a kétlaki élet, bár az igaz, hogy ez szoktatás kérdése. Persze egy kicsinek az a legfontosabb, hogy szeressék, biztonságban érezze magát, és legyen egy fix pontja, ahol otthon érezheti magát – vélekedett Vera.