Mellei miatt bántják Gáspár Evelint

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Sokan kritizálják Gáspár Evelint, akit eleinte túlsúlya, majd fogyása miatt bántottak. Elmondása szerint eleinte nagyon zavarta, hogy mennyien gúnyolják a testalkata miatt, ez is motiválta őt arra, hogy változtasson. Most úgy tűnik, hiába fogyott rengeteget, így sem tudja elkerülni a rosszindulatú megjegyzéseket, melyeket most a dekoltázsa miatt kapott a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Családjával töltötte az estét Gáspár Evelin, akik a kedvenc éttermükbe látogattak el egy karácsony előtti, ünnepi vacsorára. A fiatal lány elég merész ruhát választott a helyre, aminek egy pántnélküli, mélyen kivágott felsőrésze volt, így elég sokat engedett láttatni Gáspár Evelin melleiből, amire rengeteg bántó hozzászólás érkezett a lány közösségi oldalán.

Manapság nem egy nagy összeg megcsináltatni a szilikont. Nekem is van, pedig nem vet fel a pénz. Csak egy jó tanács. Amúgy nagyon csini lennél" - írta egy kommentelő, aki még finoman fogalmazot, de voltak, akik nem foglalkoztak azzal, mennyire sértő a modoruk.

- írta egy másik, aki nem foglalkozott azzal, hogy kíméletesen nyilvánítson véleményt.

"Úgy lógnak a cicik, mint kb, aki egy évig szoptatott!" - érkeztek a hasonló megjegyzések a fotók alatt, de sokan védelmükbe vették Gáspár Evelint, így hatalmas vita alakult ki a bejegyzés alatt.

A képek között lapozhat: