Borzalmas történeteket mesélt Matthew Perryről a barátnője

celebrity television Vertical PORTRAIT PORTRAIT-CLOSE-UP ARRIVAL SHOW PREVIEW ACTOR SMILING
Matthew Perry
Vágólapra másolva!
Kayti Edwards egyszer úgy talált rá, hogy a színész mozdulni sem bírt, máskor pedig az elvonó után rögtön kokainért ment volna - írta a The Sun. 
Vágólapra másolva!

Kayti Edwards 2011-ben, Perry drogfüggőségének csúcsán személyi asszisztensként dolgozott mellette, és a színész haláláig barátok maradtak. "Matthew lakására mentem Hollywood Hillsben, de ő sajnos rossz passzban volt. Egész éjjel drogozott, valószínűleg cracktől, azaz kokaintól és más anyagok voltak benne.

- kétségbeejtően szomorú látvány volt. Körömlakklemosót és olívaolajat kellett használnom, hogy kiszabadítsam. Szó szerint letéptük a szőrt a lábáról, vörös foltok maradtak rajta, elég borzalmas volt" - emlékezett. A The Sun szerint Perry maga ragasztotta hozzá kezeit a lábaihoz azért, hogy ne nyúljon már többet kábítószerhez.

Matthew Perry démonjaival küzdött sokat, de nem ő győzött Forrás: AFP/Gabriel Bouys

"Matthew-nak mindig is komoly drogproblémái voltak. Még akkor is, amikor már tiszta volt, és elvonóra ment, akkor is a drogozás jutott eszébe. Azt mondta nekem, hogy menjünk, vegyünk egy kis kokaint... Mit gondolsz erről? Haha, csak vicceltem" - emlékezett a nő.

A cikk folytatódik, lapozzon!