Egy darab csokoládé miatt kaphat sok év börtönt a tévésztár

Vágólapra másolva!
A Big Breakfast TV sztárját, Jody Buntingot letartóztatták csokoládéval elkövetett gyilkossági kísérlet gyanújával.
Vágólapra másolva!

A Big Breakfast egykori sztárja, Jody Bunting egy kollégája súlyos allergiás reakciót kapott egy csokoládé miatt - rövidre rá gyilkossági kísérlet gyanújával letartóztatták az egykori tévésztárt. A 45 éves Jody Buntingot a lutoni repülőtéren vették őrizetbe, amikor visszatért marokkói nyaralásából.

Minden vádat tagad Jody Bunting / Instagram

A munkatársát még tavaly ősszel szállították a Royal Derby kórház intenzív osztályára, súlyos allergiás reakcióval. Buntingot azzal vádolja, hogy ő adta a csokoládét - ezt a vádat határozottan tagadja a volt tévészereplő.

"Sokkot kaptam, amikor letartóztattak egy barátom előtt, majd bilincsben körbevezettek a lutoni repülőtéren. Megdöbbentett, hogy a helyi dél-derbyshire-i rendőrök egészen Londonig jöttek emiatt az ügy miatt" - magyarázta a tréner.

A fitneszoktató elmondta, hogy letették érte az óvadékot azzal a feltétellel, hogy nem beszélhet a korábbi munkahelyén dolgozókkal, nem mehet vissza az edzőterembe. Jody Bunting szerint kifejezetten kínos, hogy el kell magyaráznia sokaknak, hogy azért nem dolgozik már ott, mert gyilkossági kísérletért letartóztatták.