Palvin Barbara férje soha nem hallott titkokat árult el az esküvőjükről

Palvin Barbara és Dylan Sprouse a templomban
Vágólapra másolva!
Tavaly tartotta esküvőjét Palvin Barbara és Dylan Sprouse, azonban most eddig soha nem hallott részletek derültek ki a lagzijukról.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara és Dylan Sprouse nyáron mondták ki a boldogító igent az albertirsai templomban. A Harlekin Birtokon tartott esküvőt eredetileg meghitt eseménynek tervezték, ám végül 115 vendég ünnepelt együtt a fiatalokkal.

Palvin Barbara a Vogue magazinnak már mesélt a nagy napjukról, ám most Dylan Sprouse osztott meg a nyilvánossággal részleteket.

Az egyik feladat például állítólag az, hogy a vőlegénynek át kell mászni egy, a keretéből kivett ajtón öltönyben, de ezt végül velem nem csináltatták meg, mert megtudták, hogy erre készültem" – emlékezett vissza a színész.

Egy másik feladatot kellett végül megcsinálnia, ami az előzően hasonlóan vicces volt, és nemcsak ő, de a násznép is nagyon élvezte. "Leültettek egy székre, mögöttem felsorakoztak a koszorúslányok és a feleségem, szembe velük ugyanannyi férfi barátunk. A lányok elkezdtek táncolni, a fiúknak utánozni kellett őket és a barátaim mozgása alapján ki kellett találnom, ki utánozza Barbarát" – mesélte Whoopi Goldberg The View című műsorában.

A modell egy Vivienne Westwood ruhát viselt a lagziján, és mivel szerették volna megőrizni a magyar hagyományokat, menyecskeruhája is volt, amit Merő Péter készített a számára.