A kamerába hajolva riszálja rengő melleit Singh Viki - videó

Singh Viki
Vágólapra másolva!
Singh Viki nemrég árulta el, hogy milyen plasztikai műtéten esett át pontosan, előtte sokáig csak sejtelmesen beszélt arról, mire készül. Hasplasztikájának köszönhetően egyre kevésbé látja problémásnak azt a területet, és egyre több önbizalma is van, szívesen mutogatja magát egyre merészebb felvételeken.
Vágólapra másolva!

A 38 éves énekesnő nemrég egy feszes, testhez simuló ruhában pózolt, így mutatta meg a plasztikai műtét eredményét, és az állapotáról is elárult néhány részletet.

A doktorúr szerint nagyon szépen alakulok, egyre szebb és laposabb a pocim, szinte nyoma sincs annak, hogy műtétem volt.

Az eredmény pedig most fog majd csak igazán látszani, hiszen egyre-egyre feszesebb lesz majd a bőröm a kezelt területen! Alig várom, hogy a végén megmutathassam az előtte/utána eredményt!" - írta korábban Singh Viki, aki nagyon gátlásos volt régebben a hasa miatt, most egyre jobban érzi magát a bőrében. Legújabb videója is ezt bizonyítja, hiszen egy merészen dekoltált felsőben pózol, miközben a kamerába hajolva riszálja hatalmas melleit.