Megdöbbentő hír derült ki Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról

Brad Pitt, Angelina Jolie
Vágólapra másolva!
Brad Pitt és Angeina Jolie még 2016-ban adták be a válópert, ugyanis a színész állítólag többször is bántalmazta legidősebb gyerekét, amit felesége nem tűrt már tovább. Nemrég újabb megdöbbentő hír került nyilvánosságra a válásukról.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Brad Pitt és Angeina Jolie 2003-ban jöttek össze, de csak 2014-ben volt az esküvőjük, majd 2016-ban be is adták a válókeresetet. A férfi állítólag fizikailag bántalmazta legidősebb örökbe fogadott gyereküket, Maddoxot, amit a színésznő nem tűrt tovább. A válás kapcsán szinte minden kérdésben összevesztek, és nem voltak hajlandóak könnyen lemondani semmiről a másik javára. 

Nemrég nyilvánosságra került egy dokumentum, amiben Angelina Jolie megdöbbentő dolgot árult el egykori párjáról.

A fizikai bántalmazás jóval a család 2016. szeptemberi, Franciaországból Los Angelesbe tartó repülőútja előtt kezdődött, de nem ez az eset volt az első alkalom, hogy fizikailag bántotta gyerekét, de ezt követően döntött úgy a színésznő, hogy beadja a válópert

 - áll a dokumentumban.

A pár között többször is vita alakult ki a dél-franciaországi szőlőbirtokuk miatt. Az ellentét abból indult ki, hogy a színésznő még 2021-ben eladta 64 millió dollárért a Chateau Miraval birtokuk felét Jurij Sefler orosz oligarchának. Állítólag korábban megállapodtak abban is, hogy nem adják el a másik engedélye nélkül a 160 millió dolláros Chateau Miravalt, ám ezt Angelia Jolie tagadja. Brad Pitt így a történtek után úgy érezte, hogy volt felesége elárulta őt, és csak Jurij Sefler nevéből akart profitálni.

Jolie ügyvédje azzal vádolta Pittet, hogy kíméletlen erőfeszítéseket tesz azért, hogy anyagilag kifossza a színésznőt, és eltitkolja a visszaéléseket - olvasható az USA Today Entertainment oldalán.