Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Gelencsér Timi szerelméről vallott

Gelencsér Timi
Vágólapra másolva!
Fontos feltételhez kötötte a párválasztást a TV2 csinos sztárja. Gelencsér Timi csak olyan férfi mellett tudja elképzelni az életét, aki legalább annyira szeret sportolni, mint ő maga.
Vágólapra másolva!

Gelencsér Timi mondhatni kettős életet él: a modellkedésben és szépségiparban való tevékenységével teljes mértékben a nőies oldalát erősíti, ám ha sportra kerül sor, akkor derekasan, mondhatni, férfiasan helytáll.

 Számára egy párkapcsolatban is rendkívül fontos tényező, hogy a férfi is szeressen mozogni: 

ez pedig tökéletesen igaz jelenlegi szerelmére.

Gelencsér Timi: „Ez nem feltétlenül működik”

Nem tudnék választani a sportos és a szépségkirálynős énem között - árulta el a 2016-os Miss World Hungary győztese egy sportesemény sajtótájékoztatóján a Borsnak, mikor arról kérdezték, mit felelne, ha választani kéne edzőcipő és magassarkú közül: 

Egyik lábamon sportcipő, másikon tűsarkú… 

 - vágta rá nevetve Timi, aki a sajtónyilvános megjelenésein és a hétköznapjaiban is a nőies megjelenés mellett teszi le a voksát, ám a sportolást semmiképp sem szorítaná háttérbe. Sőt, a párválasztást illetően is kardinális kérdés, hogy a mellette lévő férfi, partnere legyen az aktív programokban is.

Úgy gondolom, hogy ez az „ellentétek vonzzák egymást”, ez nem feltétlenül működik.


Szerintem fontos, hogyha én szeretek sportolni, akkor a párom is szeressen. Így megyünk el túrázni, biciklizni, síelni. Ez szerintem nagyon fontos, mert így együtt gyűjtjük az élményeket. Ezeket nem lenne jó külön csinálni – mondta Timi, aki egy évvel ezelőtt fedte fel párja kilétét.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről