Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Titokban férjhez ment a Stranger Things sztárja

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi márciusban A hercegnő és a sárkány New York-i premierjén
Vágólapra másolva!
A Stranger Things 20 éves színésznője, Millie Bobby Brown hozzáment Jon Bon Jovi fiához, Jake Bongiovihoz.
Vágólapra másolva!

Titokban megházasodott a Stranger Thingsben még kiskamaszként megismert Millie Bobby Brown – tudta meg a People magazin. A 20 éves színésznő párja Jon Bon Jovi 22 éves fia, Jake Bongiovi, akivel tavaly áprilisban jegyezték el egymást.

Az esküvőre múlt hétvégén került sor szűk családi körben, de a pár elvileg tervez egy nagyobb lagzit is, ahol már a barátaikkal, ismerőseikkel is együtt ünnepelhetnek.

Millie Bobby Brown egyébként már korábban jelezte, hogy privát ceremóniára vágyik: "Inkább behúzzuk a függönyt, mivel olyan pillanat lesz, amilyet csak egyszer kapsz meg az életben. És hogy eközben mindenki véleményét meghallgassam, mindenki tekintetét magamon érezzem, azt egyszerűen természetellenesnek tartom" – mondta egy 2023. augusztusi interjúban.

Évek óta együtt vannak

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi kapcsolatáról 2021 nyarán indult el a pletyka, miután a fiú megosztott egy közös szelfit az Instagramon. A színésznő elmondása szerint akkor még csak barátok voltak, de már ugyanabban a hónapban látták őket kézen fogva sétálni New Yorkban.

Millie Bobby Brown eljegyzési posztja 2023 áprilisából:

A 2022-es BAFTA-gálán már egy párként jelentek meg, ahogy a Stranger Things negyedik évadának premierjén is – miközben Millie Bobby Brown 2023 elején már az élete párjának nevezte Jake Bongiovit. 

Jon Bon Jovi is áldását adta

Jake Bongiovi híres édesapja, Jon Bon Jovi korábban a Radio Andy műsorában adta áldását a párra: Millie Bobby Brownt csodálatosnak nevezte, örült, hogy boldoggá teszi a fiát – így azt sem tartotta különösnek, hogy a fiatalok már az esküvőt tervezik.

"Nem tudom, számít-e a kor. Ha megtalálod a megfelelő partnert, és együtt fejlődtök... Az én tanácsom tényleg annyi, hogy bölcs dolog együtt fejlődni. Úgy érzem, minden gyerekem talált olyan embert, akivel úgy gondolja, hogy együtt tud fejlődni, és akiket mindannyian kedvelünk" – mondta a rocksztár.

Ha további olvasás helyett inkább Millie Bobby Brown fotóit nézegetné, ide kattintson! A színésznőről a 18. születésnapja kapcsán állítottunk össze galériát, nagykorúvá válása után azonban már merészebb képek is készültek róla.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről