Gaál Noémi bekerült a világ legszexibb időjárás-jelentői közé - fotók, videó

Gaál Noémi
Vágólapra másolva!
Nem egy magyar magazin, hanem egy brit újság szerint ott van a legcsábítóbb női időjárás-jelentők között. A képekért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, kiváló nézettséggel tért vissza a TV2 betűkirakós vetélkedője. A minap 2,5 millió forint volt a tét a Szerencsekerékben, amikor megmagyarázhatatlan dolog történt, előtte pedig három másodperc alatt vittek el tízmillió forintot a műsorban. Olyan is előfordult, hogy lecserélték Kasza Tibit.

Pár adással ezelőtt pedig olyan feladvány került elő, amit százból csak egy ember tud megfejteni - önnek sikerült volna? Kasza Tibi pedig elmesélte, hogy egy ismert magyar színésznőtől akkora pofont kapott, hogy a saját nevét is elfelejtette.

Gaál Noémi Forrás: Instagram/ATV

Gaál Noémi volt a műsor sztárvendége a január 21-i adásban, büszkén elmesélte, hogy a brit Daily Star beválasztotta őt a 24 legszexibb időjárás-jelentői közé. "19 évig voltam a TV2-n időjárás-jelentő, tettek róla az öltöztetők, hogy a legjobb formámat hozzam. Szerencsére, volt miből!" - utalt telt idomaira.

A Daily Star összeállítását megtaláltuk, 2018-ban valóban ott szerepelt Gaál Noémi a brit, mexikói, spanyol, amerikai riválisok között. A képekért lapozzon!