Vágólapra másolva!
Malibun, egy étteremben futottak össze.
Vágólapra másolva!

Többek között a Daily Mail és a Hollywood Life is megírta, hogy Arnold Schwarzenegger "Palácsik Tímea magyar színésznővel" biciklizett és edzett a Los Angeles-i Venice Beachen, ráadásul mindkét lap azt emelte ki a címben, hogy a világsztár megcsókolta (megpuszilta) Vajna Tímeát – vagyis mintha arra utaltak volna, hogy több van köztük barátságnál. A pletykát az indíthatta el, hogy Schwarzeneggert pár nappal korábban egy ismeretlen nővel látták csókolózni, több forrás szerint véget ért tízéves kapcsolata Heather Milligannel.

A külföldi újságírók természetesen nincsenek feltétlenül tisztában azzal, hogy Vajna Tímea és Arnold Schwarzenegger régóta barátok, még Andy Vajnán keresztül találkoztak. Több éve jóban vannak, amiről egyébként Vajna Tímea is nemrég posztolt az Instagramon.

Vajna Tímea Forrás: Vajna Tímea /Instagram

Mint írtuk, titokban újra férjhez ment Los Angelesben Vajna Tímea, az esküvőről már fotókat is mutatott az Instagramon. Később megköszönte a jókívánságokat, és nagyon úgy tűnik, optimistán tekint a jövő évre. Most egy albumnyi képpel árulta el, hogy máris bővült a családjuk - erről itt olvashat.

Most pedig - Arnold Schwarzenegger után - egy újabb világsztárral találkozott Vajna Tímea. Instagram-sztorija szerint a malibui Nobuban vacsorázott, akkor futhatott össze Robbie Williamsszel.

Vajna Tímea, Instagram