Ilyen most a viszony Jákob Zoltán és elhagyott szeretője között

Hajnal Bettina
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, nem alakult ki a szerelem Hajnal Bettina és az egykori Nagy Ő, Jákob Zoltán között, tavaly év végén bevallották, hogy szakítottak. A nő nemrég megmutatta, hogy új férfi van az életében, és azt is elárulta, hogy ez hogyan befolyásolta kapcsolatát a milliárdos üzletemberrel.
Vágólapra másolva!

Nem sokáig szomorkodott Jákob Zoltán miatt a műkörmösként dolgozó Hajnal Bettina, akit a milliárdos a Nagy Ő című társkeresőben ismert meg, és több nő közül választott végül. A műsor forgatása után sokáig nem találkoztak, hogy le ne bukjanak, de mire véget ért a Nagy Ő már eléggé eltávolodtak egymástól, legalábbis ők úgy gondolják, hogy ez is befolyásolta a kapcsolatuk alakulását.

Hajnal Bettina egyébként rengeteget változott a műsor forgatása óta, nagyon sokat fogyott, és a frizuráját is folyamatosan változtatja. Elmondása szerint még mindig szeretne leadni pár kilót, nagyon élvezi a hirtelen jött ismertséget is, azóta is ostromolják őt a férfiak. Úgy tűnik, hogy már hiába, ugyanis gyorsan rátalált a szerelem, nemrég meg is mutatta új választottját, egy-két részletet már el is árult a kapcsolatról.

Nyilván várható volt, hogy a férfiak elkezdenek szemtelenkedni, viszont a női részről egész sok gratulációt kaptunk" - magyarázta a műkörmösként dolgozó Hajnal Bettina.

"Megéltünk már sok élményt ez alatt a kis idő alatt is: másfél hónapja kezdődött, viszont csak pár hete forrta ki magát igazán. Próbáljuk megélni a pillanatokat, és várjuk, mi sül ki belőle. Nem egyszerű, ugyanis egy kisebb távolság van közöttünk, de megoldjuk.

Szerelem már nem alakul ki, az jó ideje biztos, de ezt a baráti kapcsolatot szeretnénk megőrizni" - mondta Jákob Zoltánról a Nagy Ő egykori választottja.