Megszólalt titokzatos, francia férjéről Orosz Barbara

Orosz Barbara
Vágólapra másolva!
Nemrég számoltunk be arról, hogy Orosz Barbara és francia férje Magyarországon költöznek össze. Kiderült, hogy a pár a Balatonon vett házat, a felújítást tavasszal kezdik. A TV2 műsorvezetője most az új otthonukról és az első találkozásukról is mesélt.
Vágólapra másolva!

"A mi kapcsolatunkban semmi sincs véletlenül. Például úgy talált ránk az új közös otthonunk is Badacsonyban, ahogyan annak idején a férjem rám talált. Szerelem volt első látásra. Egyetlen villámcsapás. Mind a ketten abszolút szabad madarak voltunk, soha nem gondoltuk azt, hogy el fog jönni az az ember az életünkbe, akihez ilyen erősen fogunk majd kötődni, aki megváltoztatja majd az életünket. Mégis, amint beléptünk egymás életébe, az első pillanattól kezdve evidens volt az, hogy összekötjük az életünket" - mesélte Orosz Barbara.

Forrás: Orosz Barbara/Instagram

Tavaly áprilisban mutatta meg először a férjének Badacsonyt. "A születésnapján levittem egy hétvégére Badacsonyba egy romantikus szállodába, ami olyan volt, mint egy kis ékszerdoboz. Reggeli közben ültünk a teraszon, néztük a csodás fényeket. Elképesztő volt az idő is. Ekkor hozzám fordult, majd jelentőségteljesen azt mondta, megérkeztünk. Itt lesz a közös otthonunk" - árulta el a Mokka műsorvezetője, aki nem volt biztos abban, hogy találnak megfelelő eladó ingatlant.

"Gyönyörű panorámás ház, egyszerűen tökéletes számunkra. Azonnal felhívtam az ingatlanirodát, de nem vették fel. Pár nappal később azonban Tihanyban forgattam, és akkor sikerült őket elérnem, majd megbeszéltük, hogy megnézhetem a házat hat másik párral együtt. A férjem ekkor nem volt itthon, ezért csak egyedül mentem. Egy építész tulajdona volt az ingatlan, ő mutatta meg, aki korábban egy párizsi irodával is dolgozik, ezért tökéletesen beszéli a francia nyelvet. Másnap megkértem a tulajdonost, hogy hadd kössem össze a férjemmel videohívásban. Láttam a férjemen, hogy még így, videón keresztül is mennyire magával ragadja ez a ház.

Ezért másnap este ajánlatot is tettünk. Reggel pedig már hét órakor hívtak, hogy nem várnak mástól ajánlatot, mert nekik az a fontos, hogy kiknek adják át, azt az otthont, amit hosszú évekig nagyon szerettek. Ezért minket választottak" - mesélte a Borsnak.