Bilincsbe verték a repülőn a rosszullétre panaszkodó nőt

NIKI légitársaság Airbus A320
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Az volt az utas bűne, hogy a business osztály vécéjét használta.
Vágólapra másolva!

Az 50 éves Edita Kmetova Bécsből Abu-Dzabiba utazott az NIKI légitársaság járatával, amikor állítása szerint rosszul lett. Mivel a turistaosztály vécéi foglaltak voltak, a business osztály mosdójába ment. Az ott tartózkodó többi utas tiltakozására csak annyit mondott, hogy emergency, azaz vészhelyzet.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr/allen watkin

Amikor a szlovák állampolgárságú nő kilépett a vécéből a dühös utasok mellett a légiutas-kísérők és az egyik pilóta fogadta őt – írja a Daily Sabah. Miután veszekedés alakult ki, a nőt megbilincselték, a pilóta pedig úgy döntött, hogy kényszerleszállást hajt végre a törökországi Erzurum repülőterén.

Lerakták Törökországban

A BGN News-nak nyilatkozva Kmetova elmondta, hogy hirtelen émelygést érzett, és a vécéhez sietett. Először az utasokkal, majd a személyzettel alakult ki vitája, végül megbilincselték. „Aztán otthagytak Erzurumban,

amelyet még a térképen sem tudtam megtalálni.

Teljesen magamra hagytak. Sírógörcsöt kaptam" – számolt be a történtekről a nő.

A járat útvonala Forrás: Flightradar24.com

A NIKI anyavállalata, az Air Berlin szóvivője a MailOnline Travelt arról tájékoztatta, hogy a Bécsből Abu-Dzabiba tartó járatukon egy utas engedetlenséget tanúsított. A személyzet mindent megtett, hogy lecsillapítsa őt, és biztosítsa a biztonságot a fedélzeten.

Az utas agresszív viselkedése miatt azonban meg kellett szakítani az utat.

A járat kétórás késéssel ért célba, a nőt egy hotelben szállásolták el.

Szavazzon!

Ön szerint kinek volt igaza?