Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Reggeli kötekedés

Vágólapra másolva!
Ma reggel sem szundikálhattak sokáig a lakók, alighogy megszólalt az ébresztő Segal máris hozta a formáját.  
Vágólapra másolva!

Szilvi, még az ágyban ülve arra panaszkodott, hogy Csabi beszélt álmában, ezért nem tudott aludni. Úgy látszik, Segal most már minden alkalmat megragad, hogy bele kössön a szőke lányba, mert azonnal belekapaszkodott ebbe a mondatba, és nem kevés cinizmussal a hangjában szörnyülködni kezdett: "Úristen, hát ilyet, egy beszélő cowboy. Azonnal csináljanak vele valamit."

Forrás: RTLKLUB

Az első kihívás

Lehet, hogy a miskolci motoros a vesztét érzi, ugyanis a tegnap esti sms-ek, nem adhattak túl sok önbizalmat neki.

"Az nem szórakoztatja a nézőket, hogy két primitív alak szánalmasan produkálja magát, Segal Indi kifelé. Nem hiszem el, hogy 12 ember nem tud mit kezdeni, 2 primitív szánalmas alakkal, akik attól hiszik nagycsávónak magukat, hogy az ősbunkót játsszák. Segal, te nem otthon vagy, hanem egy tv-műsorban, ahol ingyen zabálsz, cserébe példát mutathatnál Indi srácainak. Akárhonnan jöttél, ember lehetnél. Segal nem az erőt, csak a hangerőt viszi, aki a legjobban ordít, az fél a legjobban."

Ezzel szemben, voltak Szilvit népszerűsítő üzenetek "Szilvi, mindenben igazad van, csak halkabban és finomabban add elő, kell a szókimondás. Amit Frenki csinál, az gerinctelenség."

Forrás: RTLKLUB

Anettel is foglalkoztak a rajongók. Gyönyörűnek is találták, le is butázták, de volt olyan is, aki Csabára rakott jele miatt, gyávának gondolta a szép területi képviselőt. Az egyik néző felhívta a játékosok figyelmét, arra, hogy rengeteget veszekednek: "Ha én bent lennék, nem valószínű, hogy bírnám ezt a sok veszekedést, úgyhogy le a kalappal előttetek. Ezen gondolkodjatok el egy kicsit."


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről