Jenny mindenkit kiosztott

Vágólapra másolva!
Jenny tegnap "sikeresen" elárulta a többieknek, hogy ma ő ébreszti a csapatot, ezért egy sokkal kíméletlenebb feladatot kapott.
Vágólapra másolva!

A megafon segítségével, egyenként kellett felkelteni és kiparancsolni az ágyból a lakókat. Sőt, ma egész nap keménykedni és erőszakoskodni kell velük, hogy haladjon a meló, hiszen a mai munkájukon múlik, hogy holnap lesz-e giga buli.

Megint Marcsi volt az, aki nehezen fogta fel, hogy ez a kegyetlen ébresztő a fodrászlánynak sem annyira jó móka és korán reggel már replikázni kezdett. Szerencsére a többiek felvilágosították a nővérke elméjét. Nem nagyon tetszett neki a rendszabályozás, de látva a többiek együttes erejét és elszántságát, kimászott a nővérke az ágyból.

Forrás: RTLKLUB

Jenny képei: Klikk a fotóra!

Ágica - Jenny megafonos ordítozásra ellenére - nagyon vidáman ébredt. Érhető, hiszen végre a királyságnak, mától demokrácia uralkodik a Villában. Hangosan és jól érthetően köszönt mindenkinek és alig várta, hogy ő is kivegye a részét a munkából.

Forrás: RTLKLUB

Később úgy tűnt, Jennynek tetszik a móka. Folyamatosan pattogtatta a többieket, mindenkinek felhívta a figyelmét, hogy a dolgozó brigádokban csak három-három lakó lehet, Csabával pedig közelharcot vívott, hogy találjon magának valami munkát. Nem volt olyan lakó, akinek ne szólt volna be és nem utasította volna rendre. Jennynek váltania kellene. Fodrászból már sok van, munkafelügyelőből viszont...