Műnyuszi ül műfűben

Vágólapra másolva!
Húsvét vasárnapján természetesen délig kell aludni, így tettek a Villalakók is, ezalatt a kertek alatt szegény nyulak majd megfagytak.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Mikor Leo és Tommyboy végre kipenderültek az ágyból, nekiláttak kiráncigálni a lányokat is az udvarra: "Mindenki jöjjön kirándulni, egy ilyen gyönyörű napon!"

A lusta és fázós lányok persze kapaszkodtak a cigarettájukba, nem volt kedvük ugrálni csupán a napsütés kedvéért, de aztán felfedeztek apró idegen lényeket a fűben. Például egy nyulat, plüssből, egy másikat csokiból, és lassan felkutatva az udvart, mindenki megtalálta a neki szánt ajándékot.

Tommyboy megtalálta csokinyusziját a fal tetején. Katka éneklő, sőt, szárnymozgató kacsát kapott. Leó is bonbont kapott, meg persze külön puszikat, mert csak Ágica köszöntötte tegnap, de a névnapja ma van.

Anett könnyekig érzékenyült, a meglepetéstől és a sok kis üzenettől, amit küldtek neki szülei, barátnői, sőt az edzője is: "Kevesebbet nasizzál, többet mozogjál!" Kiabált minden sarokba: "Imádlak, Eszti, tudom, hogy nézed élőben!"

Marcsit üdvözölte az egész rokonság, meg persze az egyiptomi hercegnő, de hogy a legnagyobb nyulat kitől kapta, arra nem bírt rájönni, pedig szétszedte a zacskót is egy újabb, erre vonatkozó cetliért.

Csaba már azt hitte, nem is kapott semmit - persze nem elégedetlenkedett, hiszen tegnap egyenesen hazarepülhetett - amikor a mosókonyhában felfedezte a pótszivarokat.