Tommyboy ellenáll

Vágólapra másolva!
Az újévi buli megintcsak a próbálkozások estéje lett. Aggodalomra azonban semmi ok, hisz a szelencében is a remény maradt. 
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

2004 első estéje egy üveg pezsgő mellett találta a villa lakóit. Az első pohár ital után megszakadt a magasröptű társalgás, és a társaság tagjai közös éneklésbe kezdtek. Valaki felvetette, hogy fürödhetnének, mire az egész csapat újabb italok társaságában a jakuzzihoz vonult. Hosszú órákat ücsörögtek a zsibbasztó meleg vízben, újabb meg újabb üvegek nyakát tekerték ki, ám az éneklés nem akart szűnni. Frenki és Szilvi néha, mintegy a szerelmüket konkretizálva egymás ajkára tapadtak. Pandora ugyanezt kezdeményezte Tommyboynál, de a fiú inkább a pezsgősüveg száját kóstolgatta.

Forrás: RTLKLUB

Segal szerint, "ha ezt az összefoglalóban leadják, majd az ország 80%-a villalakó akar lenni." Egyszer csak ennek is vége lett, majd Pandora hosszas zuhanyzásba kezdett nyitott fürdőszoba, és fülkeajtónál. Körülbelül negyedóra múlva követte őt a táncos fiú, amikoris Pandora valamilyen oknál fogva újra kezdte az egész fürdési ceremóniát.

Tommyboy jól láthatóan a tisztálkodásra koncentrált, és ebben az sem akadályozta meg, hogy a talpig pucér Pandora mellette állt, és néha, mintegy vicc gyanánt a szájába vett vízzel köpködte a fiú testét. Újabb negyedóra múlva a lány vonakodva megtörölközött, és kimászott a zuhanyzótálcáról, de a fogát is úgy mosta, hogy közben a zuhanyzó chippendale-fiút figyelte. Úgy tűnik e téren újabb eredmény nélküli napot zárt a szép fotómodell, bár még nem jutottak el az ágyig!... Persze, addig meg kell ismerni egymást.