Derűre ború

Vágólapra másolva!
A pia, a tánc, a buli után sírásba torkollott az este. Pandora a teraszon pityergett, mert ma sem jött össze neki Tommyboy. Pedig már mióta erőlteti... 
Vágólapra másolva!

Pandinál eltört a mécses. Mondhatni összeomlott, amikor halványan derengeni kezdett neki, hogy a már tizedik napja ostromolt Tommyboy tényleg nem akar tőle semmit. Valószínűleg eddig mindennap újra meg újra fel tudott töltődni, de ma este azt hitte végre révbe ér.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

A ledér külsejű, ám hű szívű táncos elég egyértelműen visszautasította, amit Pandoránk nőiessége már nem bírt elviselni. Keserves sírásba kezdett a teraszon, mire Leo és Csaba firtatni kezdték, hogy mégis mit várt? Mit akart a táncostól, akiről mindenki tudta, hogy barátnője van, és többször elmondta, hogy szereti.

Pandi szerint nem az a baj, hogy nincsenek együtt, hanem az, hogy a jó kiállású fiú tiszteletlen volt, mert mindenkivel foglalkozott, csak vele nem. Itt azonban nem állt meg az érzékeny lelkű lány, hanem folytatta: "Mindenkinek felajánlott, fűnek fának a karjába lökött" vádaskodott kisírt szemekkel.

Forrás: RTLKLUB

Lehet, hogy hősnőnk megfeledkezett arról az apróságról, hogy ez egy rögzített produkció, és bizony jól látható a felvételeken, hogy nem kellett őt lökdösni. Szegény lánynak csupa kényszer az élete.

Az egész csapat állást foglalta nap kérdésében. A lányok persze védték barátnőjüket. Ágica volt megint a legnagyobb hanggal: "Tudod, hogy milyen őszinte. Ő szerelmes beléd, és erről te is tehetsz, mert úgy simogattad, hogy azt félreértheti" összegezte a lány a szituációt. Majd hozzátette: "Én védem őt is, meg téged is. Megint én vagyok a legrosszabb helyzetben! Az a legnagyobb bajom, hogy mindenkit szeretek" kesergett a főszereplő komplexussal bőven megáldott borsodi szőkeség.

Tommyboy leszögezte, hogy ő azért volt közvetlen, mert most átmenetileg együtt élnek mindannyian, de az nem azt jelenti, hogy akar is valamit. Majd Szilvi tanácsára úgy döntött, hogy megbeszéli a sértett féllel, hogy mostantól aludjanak külön, és távol tartja magától. Ez idáig rendben van, de mi lesz, ha a csábító újra erőre kap?