A fojtogató csend

Vágólapra másolva!
Van olyan, akit a falak, a bezártság zavarna, mások pedig a pásztázó kamerákkal nem tudnának kibékülni. Az a kellemetlen érzés, amit az okoz, hogy szüntelenül megfigyelik az ember minden léptét, sokak számára pusztán másodrendű dolog - a legtöbb válaszadót a zene hiánya nyomasztaná.
Vágólapra másolva!

Két héttel ezelőtt honlapunkon szavazhattak az olvasók arról, hogy egy esetleges villalét során mi nyomasztaná őket leginkább. 18 ezer voks alapján megállapítható, hogy a legtöbb ember (33%) a zene hiánya miatt lenne keserű. Egy átlagos napon sokan zenével ébrednek, slágereket hallgatnak az autó rádióján, munkába menet. Nap közben is számos muzikális inger éri az embert, este pedig - munka utáni lazítás gyanánt - sokan helyeznek be otthon egy cd-t a lejátszóba, mielőtt egy zenei betétekkel teletűzdelt filmet megnéznének. A zene hiánya a lakókat is nyomasztja (gyakran csak reggeli ébresztőként hallható muzsika), talán ezért is csendül fel nótaszó napi 10-15 alkalommal. Hogy a hangmérnököket mi nyomasztja ilyenkor, az más lapra tartozik...

Forrás: RTLKLUB

Tegnapi képek

A második helyen nagy a tülekedés: 2700 körüli szavazat érkezett három további válaszra. A szeretett családtagok, barátok hiánya, a kamerák szüntelen jelenléte és Segal agresszív kiabálása is sokakat zavarna: mindenesetre meglepő, hogy csak 15% érzi úgy, hogy kellene neki napi pár óra magány, kamerák nélkül. Hasonlóan furcsa adat, hogy mindössze 13%-ot zavarna a bezártság, a fizikai szabadság teljes hiánya. Erről a szegedi Csillag börtön lakói nyilván másképp vélekednének, persze ők nem is lesznek tiszavirág-életű médiasztárok, mint egyik-másik valóságshow-szereplő. Érdekes módon 1400 válaszadó kattintott a "kötelező feladatokra" - holott gyakran ezek teszik mozgalmassá a napot, ettől múlik gyorsabban az idő az önként vállat rabság során.

Önt mi zavarná leginkább a Villában?

A bezártság - 2367 - 13.1 %
A kötelező feladatok - 1411 - 7.8 %
A sok kamera - 2757 - 15.3 %
A szerettei hiánya - 2765 - 15.3 %
Segal ordibálása - 2724 - 15.1 %
A zene hiánya - 5998 - 33.3 %

Összesen: 18022