Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ágica: Elegem van!

Vágólapra másolva!
Ágica megint csalódott a férfiakban. A baj közelebbi oka Leo, amiért tegnap este megkérte, hagyják abba azt a kapcsolatot, ami még ki sem alakult köztük.
Vágólapra másolva!

Egyébként sem bírom az alkoholt, nagyon megütött, mert régen ittam bármit is. Önfejű, féltékeny, konok, nagyszájú, kötekedő leszek ilyenkor. Tegnap be voltam csiccsentve, előjött bennem ez az egész Leóval kapcsolatos dolog, hogy ő mindent úgy csinál, hogy nekem ez még jobban fájjon. Tegnap, Jenny szülinapján volt egy klipforgatás, ezen is úgy viselkedett, hogy idegesítsen. Lett is egy kis konfliktusunk, amit aztán rendeztünk. Azt mondta, legyünk aranyosak egymással. Felkapott a hátára és bedobott az ágyra, ilyen közel még nem kerültünk egymáshoz.

Forrás: RTLKLUB

Új képek!

Ezek után, amikor lefeküdtem, feltűnt, hogy nem adott puszit. Később derült ki számomra, hogy kiment a nappaliba, és ott is akart aludni. Egy váratlan fordulattal megkért arra, hogy hagyjuk abba azt, ami még el sem kezdődött köztünk.

Hittem benne, hogy mellettem lesz, ezek után váratlanul ért a döntése. Pár órával azelőtt még ő mondta, hogy fontos vagyok neki. Sok mindenre ráébresztett ez a tegnap este, kicsit magamba néztem, és rájöttem, hogy nem szabad játszani. Én is játszottam vele, de ő is velem. Nem szabad ennyire féltékenynek sem lenni.

Mindig úgy éreztem, hogy mellettem van, jó volt, hogy számíthatok rá. Az sem volt messze, hogy beleszeressek. Még nem történt meg, de közel volt, meg tudtam volna szeretni. Bíztam benne, elhittem neki, amiket mondott. Ő egy biztos pontot jelentett a Villán belül.

Forrás: RTLKLUB

Nem tudom, mi kell ahhoz, hogy még egyszer közel engedjek magamhoz egy férfit! Ha egyedül öregszem meg, akkor is így gondolom. Elegem van! Nem fogom hagyni, hogy Leo még egyszer közel kerüljön hozzám.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről