A cowboy készen áll

Vágólapra másolva!
A ma esti bejelentkezésből végre megtudták, Szilvinek a lovászfiú lesz a párbaj-ellenfele. Vajon ki hull majd a porba a kocsma előtt?
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Csabának befűtöttek, most hogy kiderült, ő megy a megmérettetésre, első dolga az volt, hogy visszatérvén befűtötte a szaunát a többieknek is.
- Lilu nagyon fog utálni engem, mert nem válaszoltam a kérdésére, de tényleg nem tudom, kinek van több esélye.
- Szilvi viszont tudja - vetette közbe Frenki, - azért is hebegett-habogott, mert biztosan Jennyre hajtott, veled nehezebb dolga lesz.
A fuvarozó beismerte a lovásznak, hogy a Villanővérnek még azt mondta, Csabát várja vissza, most, hogy javult viszonya Szilvivel, már nem is tudja igazán...

Szilvi Jennyvel keveredett mély beszélgetésbe, elmondta, hogy ez a helyzet kiélezte a feszültségeket, de ő már nem is akar senkinek a kedvébe járni. A korábbi kijelöltje érdeklődve hallgatta, majd többször hozzáfűzte: "aha".

Az utolsó, az esetleges alvóhelycseréről szóló próba során Jenny küzdött cölöpállásban Anettel az éjszakáért. Utóbbi lába elgémberedett, hozzáért a cölöphöz, így minden marad a régiben, Marcsika, plédekbe burkolva, kifakadt: "Jennynek elvből le kellett volna ugrania!"

Ágica nehezen hitte el, hogy az éjszakát tényleg Leóval kell töltenie. Aztán csak belenyugodott, de hangott adott félelmének, hogy nem bír majd magával, ha együtt alszanak.