Vágólapra másolva!
Lakóink kaptak egy kis figyelmeztetést, mivel hírül adták nekik, hogy mi újság a Villa Légitársaságnál.  
Vágólapra másolva!

Tegnap este újabb évet zártak a Villalakók. Az infláció 7 %-os volt, ebből adódóan a betét kamat 8, míg a kötvényhozam 9 % volt.

Forrás: RTLKLUB

Új képek



A hírekben a következő állt: "A Villa Légitársaságnál végrehajtott géppark frissítés és az új célállomások pozitívan hatottak a cég részvényeire. Az elmúlt évben a VLT jó évet zárt, rengeteg utasuk volt, így a részvényeknek 16%-os volt a hozamuk. A társaság műszaki igazgatója azonban felhívta a figyelmet egy már meglévő problémára. A gépek karbantartására, szerelésére a következő évben sokkal több energiát kell fordítani. Be kell tartani az előírt nagy karbantartásokat, s jelenleg a társaságnál egy-egy gép sokkal több órát repül két nagyjavítás között, mint amennyit a repülőgyártók előírnak."


Vállalkozóink közül senki nem figyelt a hírben rejlő üzenetre, például Leo minden részvényét abba rakta. Majd meglátja, mi sülhet ki ebből.

Forrás: RTLKLUB


Ezenkívül, megtudhatták, hogy az európai gazdaság kilábalt a recesszióból. A felhalmozott árukészletek megszűntek, az európai cégek újra teljes gőzzel dolgoznak.

Az évben a Részvény alapnak 19.9 %-os volt a hozama. Az arany ára ugyan csökkent, de ezzel párhuzamosan nőtt a VillaDollár és a VillaEuro árfolyama is.

Katka jól járt, személyi trénert fogadott, hogy fogyjon, ő csak erre költött.
Marcsi volt Dél-Amerikában, de ott hagyta az utazási iroda, ezért ez sokba volt neki.