Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nokia: Nem sörnyitókat fejlesztünk

Vágólapra másolva!
Az idén számos új telefont dob piacra a Nokia. A finn mobilcég magyarországi vezetője, Imfred de Jong készülékekről és a vállalat terveiről beszélt az [origo] Társalgójában.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOA Nokia céget nem zavarja az, hogy a Sagem új telcsijét, azt az új színes kijelzős készüléket a Pannon GSM 9900 forintért adja előfizetéssel? (KicsiGolyo)
- Eddig nem érintette negatívan az értékesítésünket, mert rendkívül sok színes kijelzős telefonunk van nekünk is.

Miért nem jelenik meg a nagy sikerű 9X10-es kommunikátorból újabb típus? (A_Grincs)
- Elsősorban más szempontokra koncentrálunk, például a képküldési funkciókra, mint a 7650-nél vagy a 6800-nál, ami ugyanúgy az üzleti felhasználók számára is vonzó. Utóbbi teljes QWERTY klaviatúrával rendelkezik a gyors üzenetküldéshez, és néhány hét múlva piacra kerül.

Ön szerint melyik a legjobb készülék a Nokiánál? (Dorisz2)
- Mindegyik termékünk úgy jó, ahogy van... :)

Mikor lesz kapható az N-Gage játékgép? Tényleg a Playstation versenytársa lesz? (bumeszka)
- Az N-Gage természetesen mobil játékra jó, hogy az ember menet közben is játszhasson. Nincs a piacon ebben a pillanatban olyan termék, ami akár csak megközelítené az N-Gage-et, amelyet október közepére várunk a piacra.

A közeljövőben miféle újításokat tervez a Nokia? Műholdas tévénézést a telcsiken vagy nagyobb kapacitású memóriát esetleg? Mik a célok? (Freemanus)

Javítja az ékezeteket a Nokia/techbazis/mobil/20030313javitja.html5100: túlélőmobil és zseblámpa/techbazis/mobil/20030318nokia.htmlNokia 7650: hódít a mobil-multimédia/techbazis/mobil/20020903nokia.htmlMobiltelefonokhttp://vizsla.origo.hu/static/ipar_es_mezogazdasag/ipar,_iparugy/hirkozlestechnika,_tavkozles/telefon/mobiltelefonok/

- Ebben a pillanatban nincsenek konkrét terveink arra nézve, hogy műholdas tévét nézzetek a telefonotokon, annak ellenére, hogy a harmadik generációs videotelefonokkal ez lehetséges lenne. Sőt, a 3650-es már rövid videofelvétel készítésére is alkalmas, ez pedig MMS-ben elküldhető másik telefonra vagy e-mailre.

Fognak még gyártani monokróm kijelzővel szerelt telefont? (A_Grincs)
- Ha fekete-fehérre gondolsz, akkor lesz még. Most jött ki a 2100-as, amelyet a Pannon GSM értékesít, és lesznek még további telefonok is. Ezeket elsősorban olyan piacokra szánjuk, ahol a mobiltelefonok mostanában terjedtek el, ilyen például Oroszország, Kína stb.

Lesz-e majd olyan, mint bárhol külföldön, hogy a vásárlási helytől függetlenül a garanciális készülékek javítását bárhol elvállalják? Vagyis az EU-ban vásárolt Nokiát mikortól lehet itthon gariban javíttatni? (brada)
- Azt hiszem, hogy Magyarország uniós csatlakozásával ugyanúgy lehetőség lesz arra, hogy másik EU-tagországban vásárolt telefont itthon megjavíttathass.

Az összes telefon kamerás és MMS-es lesz a jövőben? (bumeszka)
- Nem mindegyik, de azt kell mondani, hogy a zöme képes lesz erre. A piac minden egyes szegmensében lesznek kamerás, MMS-képes telefonjaink.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről