Schumacher nem ül fel a pletykáknak

Vágólapra másolva!
Ralf Schumacher az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon pontot szerzett, a második futamon, Malajziában viszont csak 15. lett. A német pilóta maximálisan a Toyota fejlesztésére koncentrálna, ám figyelmét megosztják a jövőjét firtató hírek.
Vágólapra másolva!

A tavalyi szezon végén visszavonuló Michael Schumacher öccse, Ralf nincs könnyű helyzetben. A német pilóta biztatóan kezdte az évet, de a hétvégén Sepangban már jelentős visszaesést mutatott be a Toyotával.

A 31 éves sofőrnek tehát így is van elég baja, hiszen miközben csapattársa, Jarno Trulli a hetedik helyen ért célba, addig ő katasztrofális versenyt futva csak 15. lett. "Szerencsétlenségemre beragadtam a két Honda közé, és rengeteg időt elvesztegettem velük, utána pedig a technikai is hátráltatott"- tekintett vissza az idei második futamra Ralf.

Ralf Schumacher azonban nem kesereg a hétvége miatt, már előre tekint: "Hasonló előfordult már velem korábban is, így tudom, hogy gyorsan változhatnak a dolgok. Például a Ferrari Melbourne-ben még magabiztosan nyert, de a hétvégén már kikapott a McLarentől"- érvelt a német. "Egyébként pedig nem voltunk annyira rosszak, hiszen Jarno hetedik lett. A Bahreini Nagydíj előtt ez mindenképpen jó előjel."

Közben viszont a német médiában szárnyra kaptak olyan hírek is, miszerint a Toyota már Ralf utódját keresi a következő évre. A német Bild információi szerint a japán gárda a BMW-s Nick Heidfeldet szeretné leszerződtetni, ám egyelőre az érintettek tagadnak.

A szezonnyitón a nyolcadik helyet elcsípő pilóta sem foglalkozik ezzel: "Van elég tennivalónk. Az a fontos, hogy most erre koncentráljunk, ez a kérdés nem foglalkoztat"- reagált röviden Ralf Schumacher.