Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Schumacher Miamiból felügyeli a Ferrarit

Vágólapra másolva!
A Ferrarit sokan féltették az idei szezon előtt, hiszen a Forma-1 rekordere, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher visszavonult. A vörösöknél tanácsadóként tovább dolgozó németre azonban a jelek szerint egyelőre nincs szükség.
Vágólapra másolva!

A világbajnoki versenyben az elmúlt két évben alulmaradó Ferrarit nagy veszteség érte, amikor a 2006-os idény végén Michael Schumacher és a technikai igazgató, Ross Brawn is bejelentette visszavonulását.

Az idény első három futama után azonban megállapítható, hogy a két nagyágyú hiányát remekül vészelte át az olasz istálló. A Ferrarihoz Schumacher pótlására szerződtetett Kimi Raikkönen rögtön a szezonnyitót megnyerte, a másik versenyző, Felipe Massa pedig legutóbb, Bahreinben diadalmaskodott.

Tehát a szekér Michael nélkül is fut tovább, így a német klasszis meghosszabbíthatja szabadságát. Schumacher ki is használja a lehetőséget, hiszen feleségével, Corinával és két gyermekével, Gina-Mariával és Mickkel Miamiba utazott.

A hétszeres világbajnok a neves Ritz-Carlton Hotelben szállt meg családjával és kiélvezheti szabadságát, hiszen az amerikaiak alig ismerik, így nincs kitéve a rajongók rohamának.

A német Bild című bulvárlapnak a szálloda egyik alkalmazottja nyilatkozott: "Schuminak nincsenek sztár-allűrjei, hétköznapi emberként viselkedik. Az étteremben is zavartalanul étkezhetnek, hiszen az amerikaiak nem ismerik őt."

Schumacher pedig addig nyugodtan kikapcsolódhat, amíg a Ferrari nélküle is hasonlóan jól szerepel, mint tette azt az első három futamon is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről