Vágólapra másolva!
A nyártól már a Real Madridban futballozó brazil tehetség, Endrick elárulta, hogy bizarr „szerződést” kötött gyönyörű barátnőjével, Gabriely Mirandával, aki szigorú szabályokat állított fel a kapcsolatukban.

A jelenleg még a Palmeirasban futballozó 17 éves Endrick hatalmas tehetség, nem véletlen, hogy a Real Madrid már 2022 decemberében szerződtette 72 millió euróért. A napokban megsérült támadó fiatal kora ellenére már a brazil válogatottban is megcsillogtatta tehetségét, ugyanis előbb márciusban az angolok ellen szerzett győztes gólt a Wembleyben, majd a spanyolok ellen is betalált, ráadásul leendő állomáshelyén, a Bernabéu stadionban, ahol 3-3-as döntetlent játszottak a brazilok a spanyolokkal.

endrick
Endricknek szigorú szabályokat kel betartania a párkapcsolatában
Fotó: AGIF via AFP

A Palmeiras sztárja azonban nem rég a futballtudása helyett egy egészen érdekes történet miatt került a címlapokra. Endrick és a nála négy évvel idősebb barátnője, Gabriely Miranda, a „Pod Delas” podcastműsorban arról beszélt, hogy aláírtak egy nem hivatalos „szerződést”, amely lényegében arról szól, hogyan kell viselkedniük a kapcsolatukban. Ennek értelmében a Real Madrid leendő sztárját többek között eltiltották a GTA videójátéktól, az alkoholtól, és minden olyan dologtól, ami függőséghez vezethet. Emellett a párnak mindennap ki kell mondania egymásnak a „szeretlek” szót, továbbá tilos emelt hangon beszélniük egymással, főleg nem nyilvánosan.

A 21 éves brazil influenszer és modell elárulta, hogy azzal is vannak kikötései, ha Endrick nélküle megy el szórakozni, ugyanis csak azzal találkozhat, akit ő is ismer. A közös fotó készítése ugyan megengedett a rajongókkal, de Endrick számára megtiltotta, hogy más nők fotóit nézegesse vagy kommenteljen alájuk. A „szerződésszegés” pedig komoly következményeket vonhat maga után, amit Endrick egyszer már megtapasztalt, miután egy új telefonnal kellett kiengesztelnie szerelmét.

Bár Endrick édesanyja, Cintia állítólag nehezményezte, hogy a fia idősebb nővel randizik, de a szigorú szabályok ellenére a támadó rendkívül boldog, ami nem is véletlen, hiszen nagy a szerelem a pár között. Mirandát több mint 800 ezren követik már az Instagramon, ami nem is meglepő, elnézve a fotóit.

Kapcsolódó cikkek: