Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezért úszhatja meg a börtönt az apját halálra késelő fiatal

Vágólapra másolva!
Elmegyógyintézetbe került az a fiatal, aki álmában késelte halálra az apját, a férfi ugyanis feltehetően skizofréniában szenved.
Vágólapra másolva!

Zavart tekintettel, lehajtott fejjel, kéz és lábbilincsben lépett be rendőrök kíséretében az a 28 éves demecseri férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy halálra szúrta saját édesapját. K. S. még csütörtökön (május 16.) értesítette a rendőrséget arról, hogy nem tudja felébreszti apukáját. A rendőrök és a mentősök azonnal a helyszínre siettek ugyan, de már hiába: a férfi holtan feküdt, teste pedig tele volt rejtélyes szúrásnyomokkal – számolt be a Bors.

A férfi nem tudta megmagyarázni tettét Fotó: Police.hu

A férfi így apja holtteste mellől egyenesen a rendőrségre vitték, ahol kihallgatták, eközben derült ki, hogy vélhetően ő szurkálta össze édesapját. Magyarázatot azonban nem tudott adni tettére: 

– A helyszínre érkező rendőröknek és mentőknek a férfi mutatta meg, hol fekszik az apja, akinek már csak a halála beálltát tudták megállapítani.

 A férfi egy konyhakéssel testszerte többször megszúrta alvó édesapját, de tettére nem tudott magyarázatot adni 

közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A helyiek már akkor sokkot kaptak, ugyanis nem fért a fejükbe, hogy a jó viszonyban lévő, együtt élő apa és fia között mi történhetett. Sokan már akkor is úgy vélték, hogy az amúgy is pszichés gondokkal és vélhetően skizofréniával küzdő fiatal egyáltalán nem direkt végzett édesapjával, többen úgyis azt mondták, hogy az apja halott volt, vagy éppen fia halottnak hitte akkor, amikor megvágta őt késsel – írja a portál.

A helyiek akkor elmondták, hogy a férfi sokszor volt zavart, illetve édesanyja halála után roppant meg: 

Lehet, hogy akkor roppant meg fejben, amikor az anyukája elment

- vélekedett egy helybeli korábban a Ripostnak.

A férfit jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyító Intézetbe vitték megfigyelésre és kezelésre. Egyelőre azonban nem tudni, hogy ezt követően hova kerül.

Nemrég egy férfi késelte halálra élettársát Tiszaszederkényen.

Egy férfi féltékeny lett az élettárására, ezért kegyetlenül meggyilkolta. A gyilkosság után a férfi magával is végezni akart. 

A férfi a nőt egy késsel többször megszúrta, aki emiatt a helyszínen meghalt. Ezután a férfi öngyilkos akart lenni, ezért hasba szúrta magát a késsel. 

A gyilkost a mentősök kórházba vitték, életveszélyesen megsérült.  

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről