Halálra késelte élettársát egy férfi Tiszaszederkényen

Vágólapra másolva!
Egy férfi féltékeny lett az élettárására, ezért kegyetlenül meggyilkolta. A gyilkosság után a férfi magával is végezni akart.
Vágólapra másolva!

A rendőrség egy 47 éves férfit emberöléssel gyanúsít, ugyanis tegnap délelőtt 10 órakor érkezett a bejelentés, hogy egy férfi féltékenység miatt bántalmazta élettársát a tiszaszederkényi házukban. 

A férfi a nőt egy késsel többször megszúrta, aki emiatt a helyszínen meghalt. Ezután a férfi öngyilkos akart lenni, ezért hasba szúrta magát a késsel. 

A gyilkost a mentősök kórházba vitték, életveszélyesen megsérült. 

rendőrség,mentő,karambol,motoros,autó
Képünk illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az Origo beszámolt arról, hogy egy férfi karóval gyilkolt meg egy férfit Rétközberencsen. Egyik családtagja jelentette be egy 17 éves rétközberencsi fiú eltűnését kedden. A rokon elmondta, hogy a fiú előző nap délután fodrászhoz ment, majd eltűnt. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és kiderítették, hogy a fiú nem ment iskolába és utoljára a egy 21 éves dombrádi férfival, H.D.-val látták. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy május 13-án este Rétközberencsen találkozott a fiúval, akivel összevesztek és egy karóval úgy megverte, hogy elájult. 

Tegnap Kapuváron a rendőröket 13 óra 30 perc körül értesítették, hogy a házban megtalálták az ott élő nő és a 2,5 éves gyereke holttestét. Az eddigi információk szerint a nő meggyilkolta a gyerekét, majd magával is végzett. Szerdán hosszú órákig helyszíneltek a rendőrök az egyik családi ház előtt Kapuváron, az utca nagy részét is lezárták. A Kisalföld információi szerint Ugyanebben a házban, hat évvel ezelőtt a nő testvérét gyilkolták meg, a barátja megfojtotta. 

Tavaly júliusban egy szigethalmi nő alvó férjével végzett, mert féltékeny volt rá. Több év házasság után egy nő és egy férfi között a veszekedések szinte mindennaposak voltak, akik emiatt rendszeresen italoztak. Az egy vita tavaly nyáron azonban elfajult és a nő mellkason szúrta férjét, aki éppen aludt, de a szúrás miatt felébredt és kirohant a házból, majd a szomszédaitól kért segítséget, akik hívták a mentőket és a rendőrséget is.

Egy demecseri nő és férje között is elfajult a vita és az asszony gyerekei előtt gyilkolta meg a férjét. Budapesten egy holland nő féltékenységből szúrta le párját egy bérlakásban, ugyanis a nő azt sejtette a férfi megcsalja őt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!