Ismét világsztárok látogatnak majd Budapestre

Blake Lively
Vágólapra másolva!
Budapestet ismét világsztárok lepik el, ugyanis újabb filmet forgatnak hazánkban.
Vágólapra másolva!

 Mint ismert, az utóbbi években folyamatosan érkeznek hozzánk a külföldi stábok, hollywoodi sztárok. Egyre több korszerű filmstúdiónk és jól képzett filmes szakemberünk van, minden jel arra mutat, hogy van még növekedési lehetőség ebben az iparágban. Nálunk forgatták többek közt a Szegény párák, illetve a Dűne mindkét részét is, így olyan színészeket lehetett látni Magyarországon mint Timothée Chalamet, Zendaya, Austin Butler vagy Florence Pugh.

Hamarosan Budapest utcáit ismét híres sztárok lepik el, ugyanis hazánkba látogat A pletykafészekből ismert Blake Lively és férje, Ryan Reynolds. A sztárpár egy hónapot tölt majd a fővárosban, ugyanis Reynolds itt forgatja a követező akciófilmjét, ami MayDay címmel került majd a mozikba. Az már most kiderült, hogy sem Blake, sem Ryan nem szeretne felhajtást, és szeretnék óvni a magánéletüket, amíg itt tartózkodnak egy bevárosi szálloda luxuslakosztályában négy gyermekükkel - osztotta meg a Joy. 

Angelina Jolie is járt Magyarországon

Az Oscar-díjas színésznő nem először jár Magyarországon, ám amíg 13 éve egy városszéli, a nagyvilágtól viszonylag elzárt luxusvillában lakott a családjával, 2023 őszén a fővárosi forgataghoz közelebb keresett ideiglenes otthont.

A világsztár a budai vár közelében találta meg azt a minden kényelemmel ellátott luxusapartmant, amelyben a hosszú forgatási napok végén álomra hajtja a fejét, amíg Budapesten dolgozik. A hollywoodi díva ugyan próbál nem feltűnést kelteni, de többen látták már távozni vagy érkezni a környéken.

Az interneten fellelhető adatok szerint Angelina Jolie-nak akkor sem kell messzire mennie, ha a szabadidejében bármi kívánsága lenne, az épületben elérhető szolgáltatások ugyanis lehetővé teszik, hogy akár ötcsillagos szállodai élményben legyen része. Igaz, ezért mélyen zsebbe kell nyúlni:

a több mint 200 négyzetméteres, három hálószobás lakás bérleti díja ugyanis 5000 euró azaz nagyjából 2 millió forint havonta.

Mila Kunis és Ashton Kutcher több rendezvényre is ellátogattak a fővárosban

A hollywoodi sztárpár, Ashton Kutcher és Mila Kunis 2017-ben Magyarországon forgatta új filmjét. A főváros több pontján is megfordultak, többek között szurkoltak a vizes vb-n és buliztak a Szigeten is.

De Magyarországon volt kislányuk is, akiről kiderült, hogy egy VIII. kerületi, Józsefvárosi nemzetközi óvodába járt, amíg forgattak.

A színészpár a Villám utcában található The English Garden Nursery and Pre-Schoolba íratta be ideiglenesen gyerekét.